Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Sinka Mocsait szeretné kapitánynak

2010. július 28. 14:44 // Forrás: MTI
Az MKSZ elnöke felkérte Mocsai Lajost, hogy 2012. augusztus 31-ig vállalja el a férfiválogatott szövetségi kapitányi tisztét.

 

Az MKSZ-től származó szerdai információ szerint a sportvezető és a mesteredző megbeszélésén szó esett róla, hogy Mocsai a pozíciót az MKB Veszprém vezetőedzői posztja mellett, azzal párhuzamosan látná el.

A szakember emellett szeretne továbbra is együtt dolgozni Csoknyai Istvánnal, akivel idén február 24-én kezdték meg a közös munkát a válogatottnál, és megbízatásuk június 30-i lejártáig sikeresen teljesítették feladatukat: a szlovének elleni pótselejtezőn kijuttatták a válogatottat a jövő januári svédországi világbajnokságra.

A távlati cél a londoni olimpiai kvalifikáció, Mocsai – miután 1988-ban Szöulban a férfi, 2000-ben Sydneyben és 2004-ben Athénban pedig a női együttest irányította – 2012-ben negyedszer vehetne részt magyar szövetségi kapitányként az ötkarikás játékokon.

Ha minden a tervek szerint halad, a szövetség augusztus 25-i elnökségi ülésén nevezhetik ki a férfiválogatott élére Mocsai Lajost.
 

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.