Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C

Bezár a Balaton legnépszerűbb vegán étterme, a Veganeeta Home

ma 11:15
Árvai Anita, a Veganeeta megálmodója és üzemeltetője a közösségi médiában részletesen indokolta, hogy miért hozta meg a nehéz döntést. Gondolatait viszont azzal zárta: „Hogy lesz-e Home, valahol, valamilyen formában? Hát hagyhatlak én titeket étterem nélkül?”

Szeptember 29-én lesz kint utoljára a Nyitva tábla a balatonalmádi Veganeeta Home éttermen, hétéves fennállása után lehúzzák a rolót.

Az ismert gasztroblogger, a Veganeeta megálmodója, Árvai Anita egy Instagramon közzétett videóban hosszan beszélt arról, hogy milyen küzdelmeket kellett megvívnia és miért jutott el ehhez az elhatározáshoz.

Tavasszal, nyilván nem előjelek nélkül, de hatalmasat fordult az életünk. (…) Mindig sok szálon futott az életem, de ennyi vasam a tűzben még sosem volt egyszerre. Vállalkozással, magánéleti válsággal, két költözéssel, tele munkával, megküzdésekkel. Végső soron egyedül.

Anita a videóban kitért arra is, hogy tavasszal még bízott benne, hogy a megnövekedett költségek ellenére is kitermelik a hasznot és így mennek tovább, viszont az eredménykimutatás és a már említett magánéleti változások rácáfoltak erre.

Hetekig nem aludtam, amíg meghoztam a döntést. Innen részben anyagi megfontolásból, de menni kell. (…) És hogy mi a jövő? Persze, hogy van tervem. Aminek a megvalósításában már nyakig benne vagyok. (…) Nem újrakezdem, hanem újra folytatom. Hogy lesz-e Home, valahol, valamilyen formában? Hát hagyhatlak én titeket étterem nélkül?

Árvai Anitáról és a Veganeetáról még 2020-ban készítettünk riportot az Ecoport magazinban:

Kapcsolódó cikk
Veganeeta: nem presszionál, lehetőséget kínál
A Veganeeta Home-ra általában első környékbeli vegán étteremként szokás tekinteni, pedig jóval több annál: koncepció, mely a jövőre és a környezetre fókuszál. Az Ecoport magazin cikke.
vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.