Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kérem a következőt! - Kovács L. Gábor neuroendokrinológus előadása

2024. szeptember 30. 10:46 // Forrás: MTA-VEAB

Ma Magyarországon azon párok egyhatodának, akik ezt szeretnék, egészségi problémák miatt nem születhet gyermeke. Kovács L. Gábor Széchenyi-díjas orvos, neuroendokrinológus, akadémikus, a Pécsi Akadémiai Bizottság elnöke, a tématerület nemzetközi hírű kutatóműhelye, a Pécsi Tudományegyetemen működő Humán Reprodukciós Nemzeti Laboratórium igazgatója a meddőség okairól, valamint az orvostudomány megoldási lehetőségeiről és korlátairól tart ismeretbővítő szakmai előadást közérthetően, tabuk nélkül, a tőle megszokott humorral fűszerezve.

2024. október 2-án ő lesz az MTA-VEAB "Kérem a következőt" című előadás-soroztatának vendége 17 órától a VEAB székházában (Vár utca 37.)

A szervezők ajánlják mindazoknak, akik érdeklődnek korunk egyik nagy problémája, az egyre terjedő meddőség okai és megoldási lehetőségei iránt, szembe mernek nézni a valósággal, és a témában a legújabb és egy kiváló tudós által hitelesített tudományos ismeretekre vágynak.

A rendezvény ingyenes, a részvételi szándékot a titkarsag.veab@tab.mta.hu címen lehet jelezni 2024. október 2-án 12:00 óráig. 

vehir.hu
további cikkek
Nyárbúcsúztató koncert a Gizella Nőikarral Nyárbúcsúztató koncert a Gizella Nőikarral Az MTA VEAB Kuturális Egyesülete szeptember 23-án 18:30 órától a VEAB székházában nyárbúcsúztató koncertet szervez a Gizella Nőikarral. 2024. szeptember 20. 10:36 Erdei Anna immonológus a Tudományról szabadON következő vendége Erdei Anna immonológus a Tudományról szabadON következő vendége Az MTA VEAB Tudományról szabadON című sorozatának következő eseményén is egy köztiszteletben álló akadémikussal beszélgetnek kötetlenül, a tudomány szerepéről és társadalmi felelősségéről, a kutatói pálya szépségeiról és kihívásairól. A helyszín idén is az MTA VEAB Székház panorámás kertje lesz most csütörtökön 17 órától. 2024. szeptember 18. 13:17 Szathmáry Eörs evolúcióbiológus tart Veszprémben előadást Szathmáry Eörs evolúcióbiológus tart Veszprémben előadást Az MTA VEAB Tudományról SzabadON című előadás-sorozatának következő vendége a modern civilizáció összeomlásának lehetséges veszélyeire is felhívja a figyelmet. 2024. augusztus 21. 14:42 Hagyomány és modernitás a Mediterráneumban Hagyomány és modernitás a Mediterráneumban Az MTA-VEAB Gazdaság-, Jog- és Társadalomtudomány Szakbizottsága és a Mediterrán Világ Társadalomtudományi Folyóirat Szerkesztősége huszonkettedik alkalommal rendezte meg az eseményt hétfőn, ráadásul egyre többen és többen csatlakoznak a műhelyhez. 2024. június 18. 12:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.