Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Remekül kezdték az idényt a veszprémi tornászok

ma 17:34
A Veszprémi Torna Club (VTC) versenyzői kiemelkedő teljesítménnyel indították a 2024/2025-ös versenyszezont.

A női szuper-csapatbajnokságot szeptember 14-én Budapesten rendezték. A Schermann Bianka, Berki Noémi és Garai Zara Zoé alkotta veszprémi csapat szoros küzdelemben végül a negyedik helyezést érte el.

Fotó: VTCFotó: VTC

A sportolók felkészítésében Kapai Márk és Bottyánszki Mariann, valamint Tálas Bence is részt vett.

Egy héttel később Schermann Bianka ismét a fővárosban, a női felnőtt szerbajnokságon is bizonyíthatott. A VTC kiválósága ugrásban harmadik, korláton második, gerendán negyedik, míg talajon az ötödik pozícióban végzett.

Fotó: VTCFotó: VTC

A tornász felkészítéséért ezúttal Bottyánszki Mariann és Tálas Bence felelt.

vehir.hu
további cikkek
Fülig érő szájjal várják a tornászok az idényrajtot Veszprémi Torna Club Fülig érő szájjal várják a tornászok az idényrajtot A Veszprémi Torna Club (VTC) reménységei felszabadultan, motiváltan várják a hétvégi idényrajtot – erről a klub szakmai vezetője, Kapai Márk mesélt portálunknak, aki elmondta, az idei évet tekintve az elsődleges elvárása sportolóik irányába az, hogy önmagukat adva bizonyítsanak. 2024. szeptember 11. 13:25 Kutasi Hanna ott lesz az olimpiai fesztiválon! Kutasi Hanna Kutasi Hanna ott lesz az olimpiai fesztiválon! A Veszprémi Torna Club (VTC) kiválósága, Kutasi Hanna parádés teljesítményével kiharcolta a magyar tornász utánpótlás-válogatottban való szereplést. A háromfős alakulat július végén a Mariborban rendezendő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) bizonyíthat. 2023. június 23. 14:18 Karnyújtásnyira az EYOF a veszprémi tornász számára Veszprémi Torna Club Karnyújtásnyira az EYOF a veszprémi tornász számára Kutasi Hanna, a Veszprémi Torna Club (VTC) utánpótláskorú kiválósága komoly próbatétel előtt áll: szerdán, egy budapesti keretszűkítő verseny keretében kiharcolhatja a válogatott tagságot a július végén Mariborban rendezendő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra (EYOF). 2023. június 20. 10:26 Ismét bizonyítottak a veszprémi tornászok Veszprémi Torna Club Ismét bizonyítottak a veszprémi tornászok A Veszprémi Torna Club (VTC) növendékei kimagasló eredményeket értek el a közelmúltban rendezett országos bajnokságon. 2023. június 6. 12:27

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.