Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Licitáljon, hogy öné lehessen Rasovszky Kristóf egyedi olimpiai kiadású Samsung okostelefonja!

ma 11:47
Rasovszky Kristóf, Veszprém olimpiai aranyérmes nyílt vízi úszója jótékonysági átverésre bocsátotta limitált kiadású Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition típusú okostelefonját, amit a párizsi olimpián kapott aranyérme mellé. Az olimpikon a befolyt összegből a helyi állatvédő egyesületeket támogatja. A liciteket nálunk, a Vehir.hu-n, az árverés médiatámogatójának oldalán lehet megtenni.

A 2024-es párizsi olimpián a világjátékok főtámogatója, a Samsung minden olimpikont megajándékozott legmodernebbnek okostelefonjával, ami amellett, hogy tartalmazza az összes csúcstechnológiai megoldást, az olimpia egyedi logóját is magán viseli.

Rasovszky Kristóf, aranyérmes nyílt vízi úszónk viszont úgy döntött, hogy ezt a készülékét árverésre bocsátja, hogy a befolyt összegből két veszprémi állatvédő szervezetet, a "Pumi Veszprémi Állatmenhely" Alapítványt és a Vackoló Állatvédő Egyesületet támogassa.

Portálunk büszkén állt az olimpikon kezdeményezése mögé, a Vehir.hu felületén pedig már elérhető az az oldal, ahol bárki megteheti licitjét a készülékre.

Rasovszky Kristóf a Vehírnek elmondta, az állatvédelem képviselete mindig is fontos volt az életében. Feleségével két agár boldog gazdái, Rádzsa és Dezi pedig játékosságukkal sokszor gondoskodnak arról, hogy Kristóf a medencés edzések után a szárazföldön is fitt legyen.

Azzal, hogy limitált kiadású telefonját licitre bocsátja szeretné, ha még nagyobb figyelem vetülne az állatvédelemre és a felelős állattartásra, miközben anyagilag is támogatja a veszprémi állatvédő szervezeteket, mondta az olimpiai bajnok.

Éppen ezért a Vehir.hu felületén zajló árverés végén a licit összege egyenlő arányban a "Pumi Veszprémi Állatmenhely" Alapítvány és a Vackoló Állatvédő Egyesület közt lesz elosztva.

Rasovszky Kristóf Samsung okostelefonjának kikiáltási összege 500.000 forint, a licitlépcső minimum 10.000 forint. Az árverés 2024. október 4-én, az állatok világnapján 12:00 órától indul és 2024. október 18. 11:59 óráig tart.

A legnagyobb összeget kínáló személyt szerkesztőségünk a licit zárását követően e-mail-ben és telefonon is értesíti, aki személyesen Rasovszky Kristóftól veheti át új okostelefonját.

A licitfelület ide kattintva érhető el.

A Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition telefonjából mindössze 17 ezer darab készült, ilyet kaptak az olimpia és paralimpia sportolói ajándékba. A készülék a normál verziótól eltérően nemcsak egyedi hátlappal rendelkezik, hanem előtelepített alkalmazásokat is tartalmaz, amelyek főleg a sportolást támogatják digitális megoldásaikkal. Emellett 100 GB adatforgalomra alkalmas eSIM-mel, valamint korlátlan párizsi tömegközlekedést biztosító digitális bérlettel is fel van szerelve, amely 5G hálózaton keresztül használható.

vehir.hu
további cikkek
Rohan az idő – Eminem nagyapa lesz Rohan az idő – Eminem nagyapa lesz Az amerikai rapper egészen különleges módját választotta, hogy a nagy nyilvánosságnak is megossza az örömhírt. ma 13:29 Kutatás: a fiatalok többsége tartós kapcsolatban szeretne élni és tervez gyereket közélet Kutatás: a fiatalok többsége tartós kapcsolatban szeretne élni és tervez gyereket A 16 és 35 év közötti fiatalok túlnyomó többsége tartós kapcsolatban szeretne élni és tervez gyereket – derül ki a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány kutatásából, amelyben magyarországi, szerbiai és romániai fiatalokat kérdeznek a párválasztásról, a házasságról és a gyermekvállalásról. ma 12:34 A törpeharcsákat gyérítik a Balatonban a szakemberek Balaton A törpeharcsákat gyérítik a Balatonban a szakemberek Szeptember végén kihelyezték a törpeharcsa-varsákat a balatoni kikötőkbe, így ismét teljes intenzitással zajlik a gyérítési munka – közölte a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. ma 11:43 Három alpolgármesterrel és még több feladattal indul az új önkormányzati ciklus közélet Három alpolgármesterrel és még több feladattal indul az új önkormányzati ciklus Átalakuló feladatkörök, új pozíciók, új képviselő-testület… a júniusi önkormányzati választások óta eltelt átmeneti időszakban Veszprémben folyamatosan formálódott a polgármesteri hivatalban az a struktúra, amivel a következő öt évnek megy neki a városvezetés. Az eddigi kettő helyett három alpolgármestere lesz Veszprémnek, mindegyikük újonnan ül bele ebbe a székbe, és tanácsnokok is segítik a munkát. Porga Gyula polgármesterrel beszélgettünk az új feladatokról, pozíciókról és persze az azokért felelős emberek személyéről is. ma 9:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.