Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Őrizetben a veszprémi garázsokat feltörő fiatalok

tegnap 9:05 // Forrás: police.hu
A négy férfit néhány órán belül elfogták a rendőrök.

Egy veszprémi lakótelepről érkezett több bejelentés október 5-én reggel a rendőrségre garázsok és személyautók feltörése, megrongálása miatt. Ismeretlen tettesek hat garázs ablakát és négy jármű szélvédőjét betörték, a kocsik gyújtáskapcsolóját – miközben megpróbálták beindítani azokat – megrongálták. Volt olyan autó, amelynek a szélvédőjét az utastérben található aprópénz miatt törték be, illetve egy garázsból babakocsit, gumiabroncsokat is elvittek. Két autót beindítottak és használtak is éjszaka a tettesek. A kárérték megközelíti a félmillió forintot.

Fotó: police.huFotó: police.hu

A rendőrök azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható két veszprémi, egy csajági és egy szentkirályszabadjai férfit. A két fiatalkorú fiút és két felnőtt társukat a veszprémi rendőrök aznap délután elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Őrizetbe vételük mellett rongálással és jármű önkényes elvételével gyanúsították meg őket – közölte honlapján a hatóság.

vehir.hu
további cikkek
Öt jármű karambolozott a 8-as főúton kék fény Öt jármű karambolozott a 8-as főúton 2024. október 8. 13:39 Harminchárom éve elkövetett gyilkosságot oldottak meg a Veszprém vármegyei rendőrök kék fény Harminchárom éve elkövetett gyilkosságot oldottak meg a Veszprém vármegyei rendőrök 1991. augusztus 26-án éjszaka ismeretlenek betörtek a paloznaki parókiára, ahol Csontos Gyula plébánost úgy bántalmazták, hogy ő belehalt sérüléseibe, Balázsi Anna apáca pedig maradandó sérüléseket szenvedett. Sokáig úgy tűnt, hogy a tettesek megúszhatják tettüket, a rendőrség viszont időről időre elővette a bűnügy aktáját, most pedig egy nemzetközi összefogásnak köszönhetően sikerült elfogni az egyik tettest. 2024. október 7. 16:00 155 lakástűz volt eddig az idén vármegyénkben kék fény 155 lakástűz volt eddig az idén vármegyénkben Az év első három negyedévében összesen 155 lakóépületben keletkezett tűz, 38-cal kevesebben, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Mindössze öt vármegyében volt ennél kevesebb lakástűz az országban. A tűzesetek során 19 ember sérült meg, 12-vel többen, mint 2023 első kilenc hónapjában – közölte a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.  2024. október 7. 13:11 Gázrobbanás történt Tapolcán, egy ember megsérült kék fény Gázrobbanás történt Tapolcán, egy ember megsérült Gázrobbanás történt vasárnap este Tapolcán egy tízemeletes társasház harmadik emeleti lakásában a Kazinczy téren, egy ember súlyosan megsérült – tájékoztatta az MTI-t a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője. 2024. október 6. 22:18

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.