Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vasvillával támadott az elkövető

2024. október 11. 13:14 // Forrás: police.hu
Bejelentés érkezett a rendőrségre október 8-án este, miszerint egy Várpalota külterületén lévő elhagyatott épület közelében az elkövető egy másik férfit bántalmazott.

A 32 éves tettes két szúró mozdulatot tett a sértett felé vasvillával, aki ezektől a fején is megsérült. A támadó ezután távozott. A rendőrök nem sokkal később a közelben elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Vizsgálati Osztályán életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt indítottak eljárást ellene, és őrizetbe vétele mellett kezdeményezték letartóztatását – közölte honlapján a hatóság.

vehir.hu
további cikkek
Ausztriáig is elértek a szálak a Balaton-part egyik legnagyobb megoldott kerékpárlopási ügyében kék fény Ausztriáig is elértek a szálak a Balaton-part egyik legnagyobb megoldott kerékpárlopási ügyében Idén április 11-én egy bejelentéssel kezdődött az ügy, amikor egy balatonfűzfői nyaraló tárolójából elloptak két kerékpárt. Ezt aztán több másik feljelentés is követett a rendőrségre, hogy társasházak tárolójából a lakat levágása után kerékpárokat lovasítottak meg. A balatonalmádi nyomozók munkája sikerrel járt, egy egész kerékpártolvaj-hálózatot sikerült felszámolniuk. ma 13:03 Megverték a kamionsofőrt kék fény Megverték a kamionsofőrt Csoportos garázdaság miatt folyt nyomozás három lengyel férfival szemben. 2024. október 11. 13:03 Ráfutásos baleset a nyolcason Várpalotánál kék fény Ráfutásos baleset a nyolcason Várpalotánál 2024. október 10. 8:49 Azt hitték a füredi rendőrök, hogy csendháborításért mennek ki, végül hatalmas drogfogás lett kék fény Azt hitték a füredi rendőrök, hogy csendháborításért mennek ki, végül hatalmas drogfogás lett Szeptember 28-án Dörgicséről érkezett egy bejelentés a balatonfüredi rendőrkapitányságra csendháborítás miatt. Amikor a járőrök kivonultak a helyszínre kiderült, hogy nem csak a hangzavarral, hanem az elmúlt időszak egyik legnagyobb drogfogásával állnak szemben. A szürreális esetről szerdán tartottak sajtótájékoztatót a nyomozók. 2024. október 10. 15:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.