Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elkészült a felújítás, újra járnak a vonatok Veszprém és Győr között

ma 13:52
Elkészült a nyár eleje óta tartó felújítás, október 10-étől kezdődően ismét teljes vonalon járnak a vonatok Veszprém és Győr között – közölte Váczi Viktor, a Máv Zrt. szóvivője. 

A felújítás során kicserélték a Gyökeres-árok és a Répás-árok felett húzódó vasúti hidakat, illetve több száz méteren végeztek vágányfelújítást. A kivitelező a közel ötven tonnás acélszerkezetű hidakat egyben emelte be a helyükre. 

vehir.hu
további cikkek
A Nihon Hidankyo nyerte a Nobel-békedíjat közélet A Nihon Hidankyo nyerte a Nobel-békedíjat A Nihon Hidankyo  nevű japán szervezet nyerte az idei Nobel-békedíjat a világ nukleáris fegyvereinek leszereléséért tett erőfeszítéséért és azért, mert személyes történeteken keresztül emlékezteti a világot arra, hogy soha többé ne vessenek be nukleáris fegyvereket – közölte a Norvég Nobel Bizottság. ma 12:50 A másokért végzett szolgálat öröméról szól a követkető 72 óra önkéntesség A másokért végzett szolgálat öröméról szól a követkető 72 óra Csütörtök este a Padányi Biró Márton Római Katolikus Gimnáziumban nyitották meg a 72 óra kompromisszum nélkül háromnapos önkéntes akciót, mely a Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház szervezésében, a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósul meg. Az országos akció megnyitójának tehát Veszprém adott otthont. ma 16:06 Matolay Elek-kitüntetést vehetett át Kavalecz Gábor oktatás Matolay Elek-kitüntetést vehetett át Kavalecz Gábor Az iskolai testnevelés és a diáksport fejlesztése érdekében kifejtett kimagasló tevékenységéért, valamint a nevelő- oktató munkája elismeréséül Matolay-emlékdíjat vehetett át Kavalecz Gábor október 4-én Gyulán, az Országos Testnevelésügyi Konferencián – közölte a Veszprémi Szakképzési Centrum. ma 10:33 Megalakult az új vármegyei közgyűlés Megalakult az új vármegyei közgyűlés Megtartotta alakuló ülését a Veszprém Vármegyei Önkormányzat Közgyűlése. A testület újabb öt évre Polgárdy Imrét választotta meg elnöknek. A következő önkormányzati ciklusban Tábori Ferenc és Lasztovicza Máté személyében egy fő állású és egy társadalmi megbízatású alelnök segíti Polgárdy Imre munkáját. ma 10:19

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.