Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dárdai Márton nem játszhat a bosnyákok ellen, sérülés miatt elhagyta a válogatottat

tegnap 19:28 // Forrás: m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott sérülés miatt nem számíthat Dárdai Márton játékára a hétfői, Bosznia-Hercegovina elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen, tudatta az MLSZ.

A 22 éves hátvéd a pénteki, hollandok ellen 1–1-es döntetlennel végződő mérkőzés első félidejében szenvedett izomsérülést, ami miatt a szünetben le kellett cserélni, a helyére Botka Endre állt be.

Az MLSZ tájékoztatása szerint Marco Rossi a bosnyákok ellen sem számíthat a kilencszeres magyar válogatott Dárdai Mártonra, aki már vissza is utazott klubjához, a Hertha Berlinhez.

A védelem összeállítását tekintve nincs könnyű dolga a szövetségi kapitánynak, hiszen a hollandok elleni mérkőzés előtt Balogh Botond, a Parma védője dőlt ki a sorból, nem került meccskeretbe, de arról egyelőre nincs információ, hogy hétfőn játékra alkalmas lesz-e. Ha nem, a kapitány maradhat a hollandok elleni második félidőben látott Fiola Attila, Willi Orbán, Botka endre triónál, de akár Szűcs Kornél, a Plymouth Argyle FC légiósa is lehetőséget kaphat.

Dárdai 2024-ben a magyar válogatott összes mérkőzésén pályára lépett, hétszer kezdőként, kétszer csereként.

A magyar válogatott Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzését hétfő este 20:45-től az M4 Sport közvetíti élőben. 

vehir.hu
további cikkek
A bosnyákok kapitánya szerint nehezebb mérkőzés vár rájuk, mint a németek ellen ország-világ A bosnyákok kapitánya szerint nehezebb mérkőzés vár rájuk, mint a németek ellen Sergej Barbarez, a bosnyák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint hétfőn a magyar labdarúgó-válogatott ellen nehezebb mérkőzés vár csapatára, mint amilyen a németekkel szembeni volt a Nemzetek Ligája A divíziójának előző fordulójában. tegnap 19:42 NL: a bennmaradás szempontjából sorsdöntő meccs vár a magyarokra Boszniában magyar labdarúgó-válogatott NL: a bennmaradás szempontjából sorsdöntő meccs vár a magyarokra Boszniában A hollandok elleni bravúros pontszerzésnek köszönhetően a magyar labdarúgó-válogatott várja kedvezőbb helyzetből a bennmaradás szempontjából sorsdöntő boszniai mérkőzést a Nemzetek Ligája élvonalának negyedik fordulójában. tegnap 10:42 Csoboth szerint elégedettek lehetnek az eredménnyel magyar labdarúgó-válogatott Csoboth szerint elégedettek lehetnek az eredménnyel Csoboth Kevin szerint bár a holland labdarúgó-válogatott emberhátrányban végül egyenlíteni tudott, mégis elégedett lehet a magyar csapat, hogy egy ilyen erős ellenféllel szemben képes volt pontot szerezni pénteken a Nemzetek Ligájában. 2024. október 12. 12:15 Dibusz: helyén kell kezelnünk magunkat magyar labdarúgó-válogatott Dibusz: helyén kell kezelnünk magunkat Dibusz Dénes és Sallai Roland szerint is a reálisan kell kezelni a hollandok ellen 1-1-gyel végződött találkozót a Nemzetek Ligája harmadik fordulójában, és hétfőn a bosnyákokkal szemben is meg kell tartaniuk a pénteken mutatott csapategységet. 2024. október 12. 12:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.