Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Be kell lőni a helyzeteket

2010. augusztus 17. 18:52
Jobban játszott ellenfelénél a Veszprém FC az NB II Nyugati csoportjának nyitófordulójában, gólt azonban a Honvéd szerzett.

Mint arról a hétvégén beszámoltunk, a Veszprém FC az NB II Nyugati csoport nyitó fordulójában 1-0-s vereséget szenvedett a Budapest Honvéd II. vendégeként.

– Természetesen nem volt jó érzés a pálya mellől figyelni a bajnoki nyitány történéseit, hiszen láttam a hibákat, segíteni azonban nem tudtam a csapatomon – kezdte értékelését a klub rutinos középpályása és ügyvezetője, Garai Péter, aki a felkészülés során elszenvedett térdsérülés miatt jelenleg rehabilitációs, erősítő gyakorlatokat végez.


Garai Péter

– Jobban játszottunk, s többet birtokoltuk a labdát ellenfelünknél. Az első félidőben több helyzetünk is volt, gólt azonban a Honvéd támadója, Vólent szerzett, aki az egyetlen lehetőségéből talált be – bosszankodott Garai, majd hozzátette: az NB III-ban meccsenként akadt húsz ziccerük is, amelyből elég volt kettő belőni, egy osztállyal feljebb azonban találkozónként csak néhány gólszerzési esély adódik, amelyeket kíméletlenül ki kell használni.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a játékvezető adósa maradt a veszprémieknek egy meg nem adott góllal és egy tizenegyessel is.

– Újoncok vagyunk az NB II-ben, így bizonyítanunk kell a játékvezetőknek is. A szituáció persze nem ismeretlen számunkra, hiszen annak idején az NB III-ben is szembesültünk ezzel. Vereséget szenvedtünk, probléma azonban nincsen, megyünk tovább a megkezdett úton.

Első hazai bajnokiján augusztus 21-én (szombaton) 17.30-tól a Barcs gárádáját fogadja a VFC, előtte pedig augusztus 18-án (szerdán) 16.30-tól a Magyar Kupa 2. fordulójában a Zalaegerszeg II. ellen lépnek páláyra Orbán Tamás tanítványai.

Zatkalik Dávid
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.