Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C

Az ezüst is fényesen csillog / - Éremosztó ünnepség a Veszprém Betonnál -

2008. június 2. 17:54
Bár az első helyet célozták meg a Veszprém Beton női kézilabdázói, s ezzel a sportág legmagasabb osztályát, végül "csak" ezüstérmet nyertek, de ennek is nagyon örültek a mai évzáró vacsorán a Betekints étteremben.
A klub tulajdonos elnöke, Barabás Árpád kijelentette, hogy nem csalódott, s a nagy célról továbbra sem mondanak le, legfeljebb még körültekintőbben igyekeznek dolgozni a sikerért. Ezt követően dr. Soós Kálmán a Magyar Kézilabda Szövetség nevében átadta a játékosoknak az ezüstérmet, majd a megyei szövetség elnökeként elbúcsúzott Némethné Sulyok Erzsébettől, aki befejezte aktív pályafutását, s mostantól az utánpótlás csapatok edzőjeként dolgozik tovább. Az ifjúsági együttes egyébként bronzérmet nyert ebben az idényben.
Az első csapatnál Gyurka János, korábbi világbajnoki ezüstérmes, olimpiai negyedik helyezett lesz a vezetőedző Németh Gábor helyett, aki technikai igazgatóként dolgozik tovább a klubnál.
Gyimesi Károly, szakosztályvezető megköszönte a támogatók segítségét, köztük dr. Hudvágner Tamásnak, a sportbizottság elnökének, akinek szintén jutott az ezüst medálból.
A hölgykoszorú ezen a héten még edzésben marad Gyurka Jánossal, aztán pihenőre mennek a játékosok.
Donát Tamás

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.