Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C

Találkozzon a lányokkal személyesen!

2010. szeptember 2. 7:43 // Forrás: veszprembarabaskc.hu
Szombaton a Balaton Plázában roadshow keretében találkozhat az élvonalbeli Veszprém Barabás KC vezetőedzőjével, játékosaival.

Egy népszerűsítő kampány keretén belül szeptemberben városi mini roadshow-ra indul női kézilabdacsapatunk. Több helyszínen is felbukkannak majd a lányok hétvégenként, akiket a klub vezetése így szeretne közelebb hozni a város lakóihoz, szeretnék megszerettetni őket a kézilabda sport iránt amúgy is rendkívül fogékony veszprémi közönséggel.

A roadshow első állomása a Balaton Pláza lesz, ahol a bevásárlóközpont saját nyereményjátékának sorsolása mellé csatlakozva 2010. szeptember 3-4-én (péntek-szombat) rendezik meg az első, játékokkal egybekötött közönségtalálkozót.

A szombati program keretén belül, mely 16.00-kor veszi kezdetét, a közönség találkozhat, beszélgethet a lányokkal és Gyurka János vezetőedzővel. Lehetőség nyílik közös fotó készítésére, dedikálásra, különböző nyereményjátékokban való részvételre (kvíz- és ügyességi játék).

Bemutatják a 2010/11-es szezon hivatalos Veszprém Barabás KC mezét. Továbbá kisorsolják azt az öt szerencsés válaszadót is, akik az egyesület nyereményjátékában részt vettek, és egy egész éves, Veszprém Barabás KC bérletet nyertek.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.