Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C

Gyurkát is meglepte csapata

2010. szeptember 6. 19:16
Idénybeli első hazai bajnokiján szerdán a Ferencváros együttesét fogadja a Veszprém Barabás KC az arénában.

A Debrecen elleni múlt hétvégi bajnoki nyitányon kevés választotta el a bravúrtól a Barabást, amelyre szerdán 18 órától máris egy újabb „nagyvad” vár a válogatott játékosok sorával megerősített Ferencváros személyében.

– Ötven percig nagyon jól kézilabdáztunk, azonban a végjátékot sajnos elrontottuk – utalt vissza Gyurka János a „cívisvárosban” történtekre, majd tovább elemezte az együttes idei első tétmérkőzését.

– Nyolc szászázalékos ziccert, köztük egy hétméterest hagytunk ki. Ha akkor jobban koncentrálunk, meglepetést tudtunk volna okozni. Azonban – ahogyan azt a lányoknak is mondtam –, büszkék lehetünk erre a teljesítményre – hangsúlyozta a bakonyiak mestere, aki maga sem gondolta volna, hogy tanítványai ilyen remek produkcióval rukkolnak elő.

– Meglepő volt számomra a jó teljesítmény, hiszen nem vagyunk még olyan régóta együtt, hogy ilyen érett kézilabdát tudjunk nyújtani, amely a hozzáállás számlájára is írható volt. Mindezt persze helyén kell kezelni, a látottakra azonban lehet építkezni – hangsúlyozta a szakember.

A zöld-fehérek a nyitó körben a vártnál nehezebben 34:30-ra múlták felül az újonc érdieket. A mieink vezetőedzője hatvan perc koncentrált teljesítményt vár a patinás alakulattal szemben.

– A Ferencváros a magyar válogatott gerincét felvonultató, rutinos játékosokból álló csapat. Bízom benne, hogy kellően koncentrált játékkal tudunk előrukkolni. Amennyiben nem lesz hullámzó a játékunk, s nem lesznek tízperces gólszüneteink, képesek lehetünk bárkivel, így a Fradival is partiban lenni.

Női kézilabda NB I, 2. forduló:
Szeptember 8. (szerda) 18.00
Veszprém Barabás KC–Ferencvárosi TC
Veszprém Aréna 

Zatkalik Dávid
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.