Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C

Újabb nehéz feladat előtt a Barabás

2010. szeptember 10. 18:50
A Fradi elleni vereséget követően szombaton Vácott lép pályára a Veszprém Barabás KC a női kézilabda első osztályban.

Két meccset követően pont nélkül áll Gyurka János hölgykoszorúja a honi élvonalban, a csapat azonban előbb a Debrecen ellen idegenben, majd hazai pályán a Fradi ellen is bizonyította, hogy a mérkőzések jelentős részében partiban tud lenni a rutinosabb, esélyesebb ellenfelekkel szemben is.

A sorsolás szeszélyének köszönhetően ismét erős ellenfélhez, a tabellát két fordulót követően vezető Váchoz látogatnak a bakonyi hölgyek. Az egykori szövetségi kapitány, Német András által irányított Tóth Tímeát, Herr Orsolyái és Tápai Szabinát is soraiban tudó együttes ellen ismét a legjobbját kell nyújtani a VBKC-nak, hogy esélye legyen a szoros eredmény elérésére.


Veszeli Judit (jobbra)

Az összecsapás Veszeli Judit számára külön motivációt jelenthet, hiszen a veszprémi „gólzsák” összesen hét esztendőt töltött a Duna-parti alakulatnál

– A vártnál talán jobban sikerült az első meccsünk a Debrecen ellen, pontszerzési esélyeink is voltak, de sajnos a végjátékot elrontottuk. Túl sokat hibáztunk, így csak egy szoros eredményre futotta, amit így utólag nagyon sajnál mindenki – tekintett vissza a bajnoki nyitányra a Gyurka-csapat előző idény beli gólkirálya.

– A Fradi elleni meccset nagyon szerettük volna hazai pályán megnyerni. Itt is voltak jó és gyengébb periódusaink, az első játékrész második felét azonban nagyon elszúrtuk. Produkáltunk egy 0:6-s szériát, amely nem fért bele a mérkőzésbe. A bajnokságban azonban még sok ilyen éles meccsünk lesz, ezért hatvan percen keresztül kell odafigyelnünk – figyelmeztetett Veszeli, majd rátért a következő ellenfélre.

– Mindent megteszünk annak érdekében, hogy szombaton jó meccset játsszunk. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz lesz, hiszen a Vác – főként hazai pályáján – keményen védekező, nagyon erős ellenfél. Hét évet játszottam összesen Vácott, tavaly óta azonban a Veszprém játékosa vagyok. Szép emlékeket őrzök onnan, annak ellenére, hogy az elválásunk nem zajlott szépen, hiszen a mai napig tartoznak nekem. De nem megyek rossz szájízzel hozzájuk.

Zatkalik Dávid
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.