Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C

Mozgalmas dzsúdó hétvége

2010. szeptember 13. 12:56 // Forrás: Horváth László
Míg a veszprémiek zöme a sportágválasztón vett részt, egy kis csoport Győrött öregbítette a város és a dzsúdó klub hírnevét.

Pénteken az oktatási intézmények szervezett csoportjai látogathattak ki az I. Veszprém Megyei Nagy Sportágválasztóra, szombaton pedig az érdeklődő családok ismerkedhettek meg a cselgáncs szépségeivel a stadionban. Az eső ellenére a színpadon is láthattak bemutatókat. Mivel a küzdősportok külön sátrat kaptak, így mind a két nap ők tartották legtovább bemutatóikat.


Álló sor: Ender Tamás, Kékesi Péter, John Dávid. 
Térdelnek :Hergovics Luca, Hergovics Soma, Kékesi Szabolcs, Kondics Márton.

Míg a veszprémi dzsudokák zöme a sportágválasztón vett részt, egy kis csoport a győri nemzetközi versenyen öregbítette a város és a dzsúdó klub hírnevét. A viadalon a magyarok mellett osztrák és szlovák tehetségek is részt vettek. A mieink a nyári felkészülés után most először versenyeztek, s ez néhányukon meg is látszódott, azonban az akarással nem volt gond. A különböző kor- és súlycsoportokban minden veszpréminek sikerült érmet szereznie: Ender Tamás a harmadik, Kékesi Péter második, John Dávid első, Hergovics Luca harmadik, Hergovics Soma második, Kékesi Szabolcs harmadik, Kondics Márton második helyezést szerzett.


 

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.