Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C

Hasznos hétvégét zárt a VRC

2010. szeptember 13. 13:05 // Forrás: companyvrc.hu
Felnőtt csapatunkhoz a szintén extraligás Szeged érkezett a felkészülés utolsó előtti hétvégéjén, mialatt az ifik Fehérváron szerepeltek.

A játék felemás képet mutattak, mivel a két meccsen más felállásban küldte pályára csapatát edzőnk. Délelőtt két meghatározó játékosunk, Németh Ervin és Bánhegyi István is hiányzott munkahelyi elfoglaltság miatt. Ennek ellenére összeszedettebb játékkal rukkoltak elő a veszprémi fiúk. Nálunk az első három játszma megnyerése után a cserék kaptak szerepet, a Szeged feljavuló játékkal tudott játszmát nyerni.

Ebéd után már kiegyenlítettebb volt a játék, a Szeged az első és negyedik játszmában, míg csapatunk a másodikban és harmadikban volt jobb ellenfelénél.  Az edzőmérkőzések mindkét csapatnak hasznosnak bizonyultak a nemsokára induló Extraliga előtt.

Felkészülési mérkőzések:
CNY Veszprémi RC - HPQ Szeged 3 : 1 (19, 21, 18, -18)
CNY Veszprémi RC - HPQ Szeged 2 : 2 (-20, 21, 19, -22)

A felnőtt csapat hétvégén a LaGrandi Kupán vett volna részt Székesfehérváron, ám oda a Holdinger Szilárd vezette junior csapat utazott el.

Fiataljaink kitűnő játékkal jutottak a négy közé a felnőtteknek kiírt tornán. A szombati selejtezőkön a Dunaferr ifit, Sümeget és a Dorogot is sikerült legyőzni. A junior egyik erőssége Kráml Szilveszter délelőtt még Veszprémben játszott a felnőtt csapatban, ám a csapat, főként Dorzsceren Csingisz jó játékának köszönhetően jutott a négy közé. Vasárnap aztán kijött a fáradtság a csapaton. Nehézkessé és pontatlanabbá vált játékunk, így a döntőbe kerülésért a Komarno és bronzmeccsen a Győr is jobbnak bizonyult nálunk.

A negyedik helyezés mindenképp elismerésre méltó, hiszen a mögöttünk végző Fehérvár, Dunaferr Ifi és Sümeg is első osztályú csapat. A Somogyjád, Dorog és OSC pedig rutinos, volt válogatott játékosokkal érkezett a tornára, így dícséretes a juniorok teljesítménye.

LaGrandi Kupa, Székesfehérvár (végeredmény)
1. Dág
2. Komarno
3. Győr
4. CNY Veszprémi RC

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.