Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

A női fociért

2010. szeptember 23. 5:00
Együttműködési megállapodást írt alá a Báthory István Általános Iskola és a Gizella VSE.

- Nagy öröm számunkra, hogy az önkormányzat segítségével létrejöhet az együttműködés az iskola és a sportegyesület között - köszöntött mindenkit Barták Péterné, a Báthory István Általános Iskola igazgatónője, az esemény házigazdája.


Szolnoki Pál, Porga Gyula és Barták Péterné

-A veszprémi sport jövője a helyi utánpótláson alapszik. Minden egyesületnek nagy hangsúlyt kell fektetnie erre a kérdésre. Szerencsére a legtöbb sportegyesületünk már kapcsolatban áll az általános- és középiskoláinkkal. Ma ezt a sort bővíti a Gizella  Veszprémi Sport Egyesület (VSE) és a Báthory iskola - mondta Porga Gyula alpolgármester, aki hangsúlyozta, a legolcsóbb játékos a saját nevelésű sportoló.

- Nyolc éve működik az egyesületünk, de talán ez az egyik legfontosabb nap az életünkben - mondta Szolnoki Pál, a Gizella VSE társadalmi elnöke. - Már eddig is volt kapcsolatunk az iskolával, hiszen több játékosunk is  korábban ebben az intézményben tanult. Az iskola megkeresésére örömmel döntöttünk úgy, hivatalossá tesszük az együttműködésünket.

Zsebe Gábor, a Báthory iskola testnevelője, egyben az iskolai lány focicsapat edzője elmondta, jó az "alapanyag". Ötödik osztálytól már külön készülnek, edzenek a lányok, direkt a focira. - Sajnos nincs túl sok lehetőségünk meccseken összemérni az erőnket, de ez az együttműködés lehetőséget ad arra, hogy induljunk a bajnokságon, ami plusz 24 mérkőzést jelent.

Tiger Szabolcs

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.