Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C

Veszprémi dzsúdó-sikerek Pakson

2010. szeptember 30. 8:56 // Forrás: Horváth László
Szeptember utolsó hétvégéjén is folytatták a versenyzést a veszprémi cselgáncsozók, akik több vetélkedőn is részt vettek.

A szombati napon a 1998-as születésű (diák A) korosztály országos bajnokságát rendezték Pakson, a sportág egyik hazai fellegvárában.

Horváth Levente értékes ötödik helyet szerezett az igen népes mezőnyben. Az ob után a diák B és C korosztálynak rendezték a gyerekek körében is rangosnak ítélt Atom-kupát. Versenyzőink bátran küzdöttek, az utolsó pillanatokig nyílttá téve így minden mérkőzést. Az eredmények alapján néhányan csalódhattak, de a küzdelmeikre és önmagukra mindannyian büszkék lehetnek. A dobogó második fokára John Dávid állhatott, Ender Tamás ötödik, Kékesi Péter a hetedik helyen végzett. Hajdú Balázs a jó edzésmunka és a hozzáállása ellenére kiesett.

Vasárnap már a nagyobbakat szólították a tatamira, amikor a serdülő Atom-kupa küzdelmeivel kezdődött a nap. Horváth Dorottya a döntőig menetelt, ahol a súlycsoport esélyesétől kapott ki .


Windischmann Bence uralja a párharcot

A fiú szakaszt ebben a korosztályban Windischmann Bence képviselte a népes mezőnyben (harminckettes tábla), s bronzérmet szerzett .

A serdülők után az ifjúságiak a Magyar Köztársaság Kupa küzdelmeibe már csak egy veszprémi versenyző vetette be magát. John Réka eddigi pályafutása legjobb formáját és hozzáállását dicséri a bronzérem, melyet Bor Barna olimpikonunktól vehetett át.


John Réka a dobogó harmadik fokán

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.