Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

VRC: junior öröm, felnőtt bánat

2010. október 10. 13:53 // Forrás: companyvrc.hu
A veszprémi férfi röplabdacsapat sima vereséget szenvedett a bajnoki és kupa ezüstérmes Kecskemét vendéglátójaként az Extraligában.

Az Extraliga hétvégi fordulója nem hazai esélyekről szólt, az előző évi eredmények alapján a bajnoki és kupa ezüstérmes Kecskemét esélyesként érkezett Veszprémbe, igaz két húzóembere a két Tóth Gábor (egyik feladó, másik kitűnő ütőjátékos) nélkül. Nálunk Bánhegyi István bokasérülés miatt hiányzott a csapatból, ahogy Nagy Attila és Tóth Tibor is a lelátón nézte a mérkőzést. Jó hír, hogy utóbbi minden bizonnyal a következő mérkőzésen már játéklehetőséget is kaphat.

A kevéssel több, mint egy órás mérkőzésen, az alapjátékát játszó és semmi különöset nem mutató Kecskemét az első két játszmát simán nyerte. Sajnos nálunk pontatlanság, figyelmetlenség mutatkozott. A harmadik játszmában aztán jól kezdett csapatunk, előnyt szereztünk, amit a második technikai időig sikerült is tartanunk. Ám megint előjöttek bosszantó hibák, amivel a pontos alapjátékot játszó ellenfél ellen nem lehetett szettet nyerni.
A tavaly látottak alapján, valamint az idén érkezőkkel a sérülteket is figyelembe véve játékosállományban az egyik legerősebb és legrutinosabb csapatunk van az Extraligában, aminek egyetlen dolgot kell tennie a jó szereplésért: átlépnie árnyékát!

Férfi röplabda Extraliga, 3. forduló:
CNY Veszprémi RC–KALO-MÉH KSE 0:3
Veszprém, 100 néző. Vezette: Chaprazov, Adler.
Veszprém: Puspán B., Seck Gy., Németh Z., Cziczó G., Kráml Sz., Czintula M. csere: Horváth Á. (libero I.), Garamvölgyi O. (libero II.), Horváth Sz., Németh E., Dolgos A., Szalai B.,
Vezetőedző: Nyári Sándor
Másodedző: Holdinger Szilárd

Utánpótlás

A diadalt ezen a hétvégén hét junior játékosunk és edzőjük Holdinger Szilárd szolgáltatta. A felnőtt után megrendezett juniormérkőzésen fordított eredmény született. Simának nem mondható meccs volt, ám küzdeni tudásból, akarásból és csapatjátékból juniorjaink jelesre vizsgáztak. Az ellenfélnél a felnőtt meccsen is jól játszó Farkas Péter, míg nálunk az ugyancsak felnőtt kezdő Kráml Szilveszter volt csapata vezére. Kivétel nélkül minden játékosunk dicsérhető lelkes, jókedvű játékáért.

CNY Veszprémi RC- KALO-MÉH Kecskeméti SE 3 : 0 (25:20, 25:16, 25:23)
Veszprém: GARAMVÖLGYI OLIVÉR, MYSZÖGLÁD DÁNIEL, KRÁML SZILVESZTER, SAITZ BALÁZS, LÁDONYI RÓBERT, SZOMBATH GERGELY, SZŰCS PÉTER (libero).
Edző: HOLDINGER SZILÁRD.

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.