Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

Tucatnyi gól – egymillió forint

2010. október 13. 19:07
A Videoton FC jótékonysági meccsen tizenkét gólt gurított a Devecsernek. A jegybevételt egymillió forintra egészítette ki a fehérvári klub.

A labdarúgó élvonal listavezetője a megyei első osztályban szereplő Devecser SE együttesével mérte össze erejét jótékonysági meccsen a veszprémi Egyetemi Stadionban. A találkozó jegybevételéből 473 ezer forint gyűlt össze, amely összeget Garancsi István klubtulajdonos egymillió forintra egészítette ki. A Vidi emellett a hétvégi Paks elleni bajnokijának teljes jegybevételét is a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak ajánlotta fel.

A vörösiszap ár teljesen elmosta a devecseri sportpályát is, beleértve az öltözőket és a szertárt is. A fehérváriak sportszergyártó cége, a Nike Magyarország egy teljes garnitúra felszerelést – tizennyolc db mezt, nadrágot, sportszárat –, valamint huszonöt db labdát adott át a devecseri klub részére.

A találkozó kezdődobását az MKB Veszprém KC világválogatott balszélsője, Iváncsik Gergő végezte el.

A Fejér megyei együttes a magyar válogatott Eleket, Liptákot, valamint a montenegrói nemzeti együttes kapusát, Bozsovicsot leszámítva a legerősebb összeállításában lépett pályára. Mint ismeretes, honfitársaink kedden a Finnország ellen győzdelmeskedő együttesben szerepeltek, míg a montenegrói hálóőr a Wembley-ben az angolok ellen őrizte kapott gól nélkül hálóját.

A különbség az erőviszonyoknak megfelelően alakult, a vörös-kékek már a szünetig hatot rámoltak a Veszprém megyeiek hálójába, majd a fordulást követően újabb fél tucat gólt lőtt a bajnokaspiráns. Az exveszprémi Babos Barna két találattal vette ki a részét a sikerből, mellette pedig az NB I-ből jólismert gólvágók is eredményesnek bizonyultak.

A Veszprém FC fiatal portása, Kádár Balázs ezúttal nevelőegyesülete színeiben lépett pályára. Minden bizonnyal számára,  csapatársai, valamint a kilátogató nézők számára is emlékezetes marad a mérkőzés.

Az összecsapást a helyszínen tekintett meg dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes és Porga Gyula polgármester is.

Jótékonysági mérkőzés (forrás: vidi.hu):
Videoton FC–Devecseri SE 12-0 (6-0)
Gólszerző: Sándor, Vujovics, Alves, Lencse 2, Andics, Mutumba 2, Babos 2, Vasziljevics, Szakály.
A Videoton FC-ben pályára lépett: Sebők Zsolt, Tomas Tujvel – Marko Andics, Margitics Andor, Vaskó Tamás, Damir Milanovics, Sándor György, Farkas Balázs, Dusan Vasziljevics, Baracskai Roland, Ponczók Csaba, Szakály Dénes, Szolnoki Roland, Polonkai Attila, Bojan Djordjic, Martin Mutumba, Goran Vujovics, Andre Alves, Lencse László, Papizsanszkij Artúr, Babos Barna – mezőnyjátékosok.
A Devecseri SE-ben pályára lépett: Kádár Balázs, Czotter Tamás, Kovács Kornél, Fábián Richárd – kapusok. Kulman György, Kulman Balázs, Kovács Ottó, Bazsó Márió, Stenger Zsolt, Barta László, Gosztonyi Gábor, Csicsics Richárd, Burucs Károly, Kiss Zoltán, Szakáll Sándor, Homlok Tamás, Kádár Lajos, Szöllősi Attila, Pisonyai Richárd, Illés Norbert, Rajmon Péter, Nyoma Tamás, Kizmus Jácint, Scheily Balázs – mezőnyjátékosok.

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.