Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

EB 2008: Frei-nek véget ért az EB / Az első diagnózis szerint hat hetes pihenő vár a hazaiak gólzsákjára

2008. június 8. 16:57
Jogosak voltak a könnyek Alexander Frei szemében a tegnapi mérkőzés 43. perce után. Ő már ott érezte mindenféle röntgen nélkül, hogy ha döntőig menetelne Svájc válogatottja nélküle, ő akkor sem lehetne ott a csapatban.
A tegnapi mérkőzés első félidejének vége előtt Grygera belépője túl keménynek bizonyult, és a svájciak elvesztették a csapat legkreatívabb játékosát, aki a támadósorból visszalépve többször próbálta irányítani is a csapattársait. A 28 éves svájci válogatottsági gólrekorder jeges tömlővel a térdén vonult ki a félidőre, vissza azonban már nem tudott jönni.
A továbbiakban két igazi csatárra számíthat már csak Kuhn mester, az eddig is Frei első számú társaként focizó Strellerre és a válogatott rutin nélküli tinédzser, Eren Derdiyokra. Aki még képes a középpályások közül feljebb lépni, az a tegnapi helyettes Yakin, vagy esetleg a Vonlanthen, Gygax duóból valamelyik.
A tényekhez még hozzátartozik, hogy Strellernek is kiújúlt egy korábbi ágyéksérülése a mérkőzésen, de orvosai szerint felépül a szerdai Törökország elleni mérkőzésre.
Bitera Roland

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.