Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

A tizenhat közé jutás a tét

2010. november 2. 13:28 // Forrás: veszprembarabaskc.hu
Szerdán (18 óra) a Fehérvár KC csapatát fogadja a Magyar Kupa 3. fordulójában a Veszprém Barabás KC.

Még csak második éve szerepel az élvonalban a VBKC, de lassan már a Magyar Kupában is tradicionális szomszédvári rangadóról beszélhetünk. Megismétlődik ugyanis a tavalyi Magyar Kupa párosítás, idén is a Fehérvár ellen kell összemérnie erejét Gyurka János csapatának. A sorsolás nem kedvezett a veszprémi lányoknak, hiszen egyedül a mieink kaptak első osztályú ellenfelet.

Tavaly ugyan a fejér megyeiek bizonyultak jobbnak 27:26-ra, de a mérkőzés nagy részében a veszprémiek vezettek Fehérváron, idén pedig a hazai pálya előnye is a Barabás-lányok mellett szól. Azóta természetesen mindkét csapat kerete átalakult, de a bajnoki meccsek tekintetében is igazi rangadókról beszélhetünk az eddig lejátszott mérkőzéseken. Jó emléket őriznek a mieink az újév első napjairól, hiszen az első idegenbeli győzelmüket épp Fehérváron (23:26) aratták a lányok, revánsot véve a kupavereségért. Tavasszal, a Veszprém Arénában igazi ki-ki mérkőzést vívott a csapat a legjobb nyolcba kerülésért, ahol a fehérváriak győzedelmeskedtek (32:34), ismét van tehát miért revánsot venni.

Ki kell használnia a Barabás-lányoknak a fehérváriak hullámvölgyét, ugyanis a szomszédok súlyos vereségbe szaladtak bele a legutóbbi bajnoki fordulóban, hazai pályán, a Ferencváros ellen. (17:34)

A Magyar Kupában a továbbjutó tizenkét csapathoz a januári 4-ei fordulóban csatlakoznak az élvonal 2009/2010. évi idényének 1-4. helyezett csapatai, a Győri Audi ETO KC, a DVSC-KORVEX, a SYMA-Váci NKSE és a Budapest Bank-Békéscsabai ENK SE.

November 03. (szerda) 18.00
Veszprém Barabás KC–Alcoa FKC RightPhone
Női kézilabda Magyar Kupa, 3. forduló
Veszprém Aréna

További párosítás

DR LUPO Büki TK–ÉTV-Érdi VSE
Főgáz-Gázművek MTE–Újbuda TC
Gödi SE–Pénzügyőr-Spartacus
Inárcs-Örkény KC–Gyöngyösi FKK
Kispesti AC–FTC Jógazdabank
Marcali VSZSE–Dunaújvárosi REK
Mátészalkai MTK–Bőcs KSC
Nagykanizsai Izzó SE–UKSE Szekszárd
PTE-PEAC–Mohácsi TE
Szeged-Dorozsma-Algyő KSE–Kiskunhalas NKSE
Sárvári Fürdő Kinizsi SE–Siófok KC

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.