Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

Dzsúdó sikerek külföldről és belföldről

2010. november 10. 9:10 // Forrás: Horváth László
Horváth László Levente erős nemzetközi mezőnyben szerzett aranyérmet a galántai Szlovák Open elnevezésű viadalon.

November 6-án rendezték Galántán az 13, 15, és 17 évesek részére a Szlovák Opent.
A zirci Vincze Judo Club megtisztelő meghívását elfogadva a Veszprém Judo SE öt, a Nagyatádi Judo Club egy fővel erősítette csapatukat. Magyar, cseh, osztrák, román, angol cselgáncsozók is neveztek a rendező országon kívül a versenyre.

Remek versenyzéssel Horváth László Levente az első helyen végzett, Horváth Dorottya és Windischmann Bence pedig a második helyen végzett. Dorottya az U17-ben is nevezett és harmadik helyen zárt. Ender Tamásnak és John Dávidnak nem sikerült a pontszerzés, de tapasztalatszerzésnek nagyon jó volt a viadal, hiszen küzdelmes mérkőzésen veszítettek. Boros Bence a nagyatádiak bajnoka az első mérkőzésén megsérült és nem folytatta a küzdelmeket.

A diák C korcsoportos (2000-ben született) judósok számára november 7-én Baján rendezték meg az országos bajnokságot. A rangos viadalon az ország ötven klubjának 170 versenyzője vett részt, melyen a veszprémiek közül hárman indultak.

Harcos küzdelmek után Hergovics Luca bronzérmet szerzett, Hajdu Balázs pedig az ötödik helyen végzett. Kapcsándi Lóránt súlycsoportjának nagy létszámú mezőnyében sajnos helyezetlenül zárta a versenyt.

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.