Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Legyőzte az orosháziakat a Füred / Balatonfüredi KSE–Orosházi FKSE 25:23 (14:9)

2010. december 5. 13:38 // Forrás: balatonfuredikc.hu
A füredi kézilabdacsapat már kilenccel is vezetett, végül kettővel győzte le az újoncot az NB I 14. fordulójában.

Harcosan kezdett a vendég Orosháza. Különösen Lókodi és az épp Füredről távozott Horváth Roland ambicionálta a játékot. Meglepetésre a nyolcadik percben még vezetni tudtak és csak újabb nyolc perc elteltével vezetett először két góllal a hazai csapat. Aztán a félidő végére kidomborodott a két csapat közötti különbség.

A második játékrészt ismét a vendégek kezdték frissebben, de aztán elkezdték bedarálni a hazaiak az Orosházát. Egyre jobban nőtt a különbség és a füredi publikum már tízet akart számolni Lókodiékra, amikor csapatuk lefújtnak vélte a találkozót. Túlcifrázták a támadásokat és nem vették komolyan az orosházi próbálkozásokat. A vendégek meg egyre inkább belelkesedtek. Persze izgulni való még így sem akadt és nem volt a lelátón, akinek a fejében megfordult volna, hogy itt még akár baj is lehet. Mindenesetre egy kétszámjegyű győzelmet szórakoztak el a hazaiak. Mentségükre szól, hogy két kiválóságukat, a gólerős és a védelemben is meghatározó Szöllősi Bence - Kovács György kettőst nélkülözni voltak kénytelen. Ez a meccs is azt bizonyította be, hogy a mai mezőnyben nincs előre lefutott találkozó.

Férfi kézilabda NB I, 14. forduló:
Balatonfüredi KSE–Orosházi FKSE 25:23 (14:9)
Balatonfüred, 500 néző. V: Ágnecz, Sipos
Balatonfüred: SZABÓ T. – Tombor 3, Bakos D. 1, SALAMON 3, Ivanov 2, Sandrk 6 (2), PÁSZTOR 6 (2). Csere: Németh L. 2, Kis Á. 1, Lelkes 1, Szőllősi Balázs. Edző: Sótony László.
Orosháza: KNEZEVICS – Balda, Dukics 2, HORVÁTH R. 3, Berta G., Kovács A. 2, Ambrus 2. Csere: Szikora (kaous), Raffai 1, Bajusz A., Kardos, LÓKODI 10 (1), Mazics 1, Kósa, Pánczél, ORSZÁGH 2. Edző: Füzesi Ferenc.
Az eredmény alakulása. 8. p.: 4:5. 13. p.: 7:6. 19. p.: 9:8. 25. p.: 14:9. 35. p.: 16:12. 44. p.: 22:14. 49. p.: 24:15. 52. p.: 24:19. 58. p.: 25:22.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc.
Hétméteresek: 5/4, ill. 5/1.

Edzői nyilatkozatok

Sótonyi László: – A mérkőzés jelentős részében koncentrálta játszottunk, de azt hittük csak ötven percig tart a meccs.

Füzesi Ferenc: – Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva játszottunk egy jó mérkőzést.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.