Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A centrumos fiúk nem viccelnek!

2010. december 6. 8:44 // Forrás: Janku Ferenc
A CENTRUM SE sportolói nagy múltú egyesületek versenyzői között bizonyították tehetségüket az enyingi szabadfogású birkózóversenyen.

Még a hirtelen érkező hideg sem tudta kedvét szegni Veszprém legsikeresebb birkózócsapatának, akik fantasztikus teljesítményükkel beelőzték a népes mezőnyt.

A november 25-én megrendezett gyermek, diák és serdülő szabadfogású versenyre, több mint 120 fő nevezése mellett érkeztek csapatok Enyingre. Fontos megjegyezni, hogy Enyingen az a Mohácsi László irányítja a szakmai munkát, aki Németh Zsanett, ifjúsági olimpiai hetedik helyezettünk nevelőedzőjeként tevékenykedett egykor Berhidán, Nesó Sándor birkózó csapatánál.

Nagy múltú egyesületek, mint Dunaújváros, Székesfehérvár, Veszprémi Dózsa, Marcali mellett, városunk egyik legfiatalabb egyesülete, az egy éve versenyző CENTRUM SE birkózói diktálták az iramot!

– Biró Barna lehengerlő küzdelmeivel felpörgette fiainkat, akik ezek után, győzelmet győzelemre halmoztak – mondta el Túri Péter edző. Szinte az egész csapat remekelt ezen a napon, és külön öröm számunkra, hogy az újoncként bemutatkozó Mezei Márk bátor, magabiztos birkózásával az aranyéremig menetelt!

Aranyérmet nyertek: Minyó Bence, Krebsz Martin, Balázs Levente, Biró Barna, Hungler Félix, Krebsz Boldizsár, Krebsz Kolos Mezei Márk .

Ezüstérmet érdemeltek ki: Biró Andor, Jákói Márk, Kovács Ákos, Pankotai Tibor.

Harmadik helyen végeztek: Nagy Gergő, Kránicz Gábor, Szabó Áron, Shvarcinger Zsolt, Németh Donát, Horváth Benjamin.

– Mostanában egyre többen kérdezik tőlem, hogy mi a titkunk? Szerintem, elsődlegesen az, hogy összetartó közösséggé fejlődtünk, sportolók, szülők, tanárok és edzők együtt teszünk a sikerekért. Másrészt, nem a múlt sikereivel kérkedünk a jelenben, hanem előrenézünk, és az „itt és most” elvét alkalmazva a jövőt építjük. Továbbá, egy nagy részletességgel kidolgozott, alaposan végiggondolt fejlesztési programot készítettünk, amelynek az eredményei már ilyen rövid idő alatt kimutathatóak – zárta szavait az edző.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.