Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 22. Júlia, Rita
Veszprém
16°C
2024. május 22. Júlia, Rita
Veszprém
16°C

Tovább erősödik a Balatonfüredi KC / Tombor, Salamon és a Horváth fivérek is aláírtak

2008. június 13. 17:04
Három héten belül már a harmadik ünnepélyes bemutatásra került sor ma délben a Balatonfüredi Szabadidő és Konfernciaközpontban. Pásztor István és Kis Ákos szerződtetése után tehát tovább alakul, formálódik a BKC kerete.

Tombor Csaba az előző idényben az MKB Veszprém KC kölcsönjátékosaként produkált nagyszerű szezont a Balaton-parti egyesületnél, most azonban kétéves szerződést írt alá, s vált „teljes jogú” játékosává a csapatnak. Salamon Ádám is meghosszabbította kontraktusát, a fiatal irányító a következő évben is biztosan a füredi csapatot erősíti. Horváth Szilárd és Roland egyaránt egy évre szerződtek Balatonfüredre. Korábban a Veszprém játékosaként - kettős engedéllyel - már mindketten játszottak az egyik „jogelőd” Balatonalmádi színeiben. Hiszen a BKC évekkel ezelőtt a balatonalmádi, az alsóörsi és a balatonfüredi kézilabda klubok egyesüléséből jött létre. Szilárd 1981-es születésű, jobbátlövő, míg egy esztendővel fiatalabb öccse, Roland beállós.

Az ünnepélyes aláírások után az (új) szerzemények átvehették, s magukra ölthették a Balatonfüredi KC mezét. Az egyesület részéről Burka Tibor szakosztály igazgató látta el kézjegyével a szerződéseket.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.