Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Fradi győzött, a Barabás ünnepelt

2010. december 23. 0:04
A Fehérvár elleni bajnokira készülő VBKC felkészülési meccsen hatgólos vereséget szenvedett a Fraditól, majd vacsorával zárta az évet.

December 28-án másfél hónap elteltével folytatódik az élvonalbeli küzdelem a tabella 9. helyén álló veszprémiek számára. A női kézilabda Európa-bajnokság miatti szünetet követően a bakonyiakat a kupából korábban kiejtő székesfehérváriak látogatnak a királynék városába.

Gyurka János csapata a kulcsfontosságú összecsapásra készülve a pontvadászatban kilenc győzelem mellett egyetlen vereséget számláló Ferencvárossal vívott felkészülési találkozót szerda délután a Veszprém Arénában.

A legerősebb összeállításukban érkező fővárosiak már az első játékrész derekánál ötgólos vezetésre tettek szert. A mieink szívósan tapadtak esélyesebb ellenfelükre, a vendégek azonban a félidei négygólos előnyüket a lefújásig hatra növelték, s magabiztosan győztek.
A Fradi legjobbja a kontinenstornán is jeleskedő, ezúttal nyolc találatig Szucsánszki volt.
A mieinknél Mehlmann hét, Ábrahám hat alkalommal járt túl a zöld-fehér portások eszén.

Felkészülési mérkőzés:
Veszprém Barabás KC–FTC-Jógazdabank 31:37 (14:18)
Legjobb góldobók: Mehlmann 7, Ábrahám 6, Veszeli, Földes K. 4. ill. Szucsánszki 8, Deáki 6, Tomori, Kovacsicz 5-5.


Barabás Árpád

A gárda a mérkőzés után a Betekints étteremben tartotta szűk körű évzáró rendezvényét. Barabás Árpád névadó elnök pohárköszöntőjében a soron következő bajnoki fontosságát hangsúlyozta, s a klub ajándékainak átadása mellett köszönetét nyilvánított a lányoknak idei munkájukért.

Az alakulat nevében a csapatkapitány, Koroknai Viktória ajándékozta meg az egyesület vezetését, s reményét fejezte ki, hogy hamarosan két bajnoki ponttal is kedveskedhetnek kenyéradóiknak, illetve szimpatizánsaiknak.

A folytatásban a csapat tagjai kedves, humoros, illetve saját készítésű meglepetésekkel kívántak egymásnak boldog karácsonyt az előzőleg megtartott „húzás” alapján.


Gyurka János

A vacsora elfogyasztása után a lányok korán nyugovóra tértek, hiszen Gyurka János csütörtökön reggel 9 órakor már edzést vezényel a társaságnak.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.