Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A válogatott játszott volna, de az ellenőr nem engedte

2008. június 17. 12:31
Az MKB Veszprém KC évzáró ünnepségén szinte mindenki azt kérdezte a válogatottból visszatérő kézilabdázóktól, hogy mi történt a világbajnoki selejtezőn, s a válaszok sem maradtak el.
Iváncsik Gergő: eltaláltak egy öngyújtóval, a másik pedig mellettem robbant fel. Kellemetlen élmény volt, ezért jól tettük, hogy bevonultunk az öltözőbe.

Gál Gyula: Ezt a szemem alatt lévő kis sebet egy bedobott pénzérme okozta. Amilyen kicsi, annál jobban vérzett. Komoly volt a helyzet, hiszen minden irányból záporoztak felénk a különböző tárgyak.

Eklemovics Nikola: a vádlimat találta el valami. Szerencsére nem komoly a sérülés. A mentalitás számomra nem volt ismeretlen, de azt gondolom, ellenfelünk szurkoló tábora most túl lőtt a célon.

Ilyés Ferenc: az ellenőr bejött az öltözőb, hogy folytassuk a játékot, majd kiment a csarnokba, hogy ezt közölje az ott lévőkkel. De kifütyülték és megdobálták, ezért végleg úgy döntött, hogy nincs tovább. Még volt egy kisérlet. Állítólag az egyik miniszter megpróbálta rábeszélni a svéd ellenőrt, hogy kiüríttetik a csarnokot, s folytassuk úgy a világbajnoki selejtezőt a bosnyákok ellen, de ő hajthatatlan maradt.
Donát Tamás

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.