2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

"A Barcelona ellen szeretnék védeni"

2011. március 18. 22:56
Az MKB VKC kapusa, Fazekas Nándor blogjában beszámol egészségi állapotáról, s szót ejt a Pick Szeged elleni rangadóról is.

A múlt hét elejéhez képest valamivel jobban vagyok. A veszprémi kórházba és a fővárosba is feljárok gyógytornára, itthon pedig óránként kell végeznem különböző gyakorlatokat. A gerincemnél kialakult kitüremkedést ugyanis csak így lehet visszahúzni, amely nagyon lassú és aprólékos feladat, s egyelőre nem lehet pontosan megmondani, hogy mennyi ideig fog tartani a felépülésem. Amint visszahúzódik a kitüremkedés, s nem nyomja az ideget, máris nem fog fájni, s el tudom kezdeni az edzéseket.


Fazekas Nándor

A mai napon voltam Pesten, ahol azt javasolták, hogy nagyon lassan kezdjek el kocogni. Egyelőre nem ígérték meg százszázalékosan, de azt mondták, hogy jövő vasárnap Barcelonában valószínűleg még nem is, de két hét múlva a visszavágón már pályára tudok lépni. Mindent megteszek, hogy a kinti meccsen is játsszak, de természetesen az egészségem az első. Kockáztatni ugyanis nem szabad, hiszen ha előbb kezdem el a munkát, akkor ez a kitüremkedés kiszakadhat, s akkor már sérvről beszélünk. Ezt mindenféleképpen szeretnék elkerülni, ezért minden utasítást betartok, hogy minél hamarabb felépüljek.

Szombaton Magyarország két legjobb csapat találkozik az arénában. A Veszprém–Szeged mérkőzés mindig rangadó. Biztos vagyok benne, hogy most is sokan kilátogatnak és remek meccset fogunk vívni. Ha már idegenben is sikerült megverni ezt az erős Picket, akkor hazai pályán is „illendő” a győzelem, de ez nem lesz könnyű feladat. A fiatal szegedi alakulat edzésről edzésre, mérkőzésről mérkőzésre jobban összeérik, amit jól mutat az is, hogy a BL-csoportjukban a 3. helyen jutottak tovább. Sajnos a szerdai bajnokihoz hasonlóan ezúttal is csak a lelátóról tudom buzdítani a társakat a családom társaságában.

vehir.hu

További cikkek

Fazekas Nándor újra veszprémi mezben?
Fazekas Nándor újra veszprémi mezben?
Éles József klubigazgatótól megtudhattuk, a válogatott kapus, Borbély Ádám sérülése következtében megfordult fejükben edzőjük reaktiválása, de ez nem volt több egy gondolatnál. Bíznak fiatal kapusaik teljesítményében, akik már korábban is bizonyították tehetségüket.
A Kiel ellen búcsúztatja legendáit a Veszprém
A Kiel ellen búcsúztatja legendáit a Veszprém
Hónapokig tartó tárgyalássorozat után szerdán hivatalossá, hogy a Telekom Veszprém kézilabdacsapata augusztus 30-án nagyszabású edzőmeccsen fogadja a német bajnok THW Kiel együttesét.
Válogatott kapust igazolt a VKKFT
Válogatott kapust igazolt a VKKFT
Hivatalossá vált, hogy a 25 esztendős Borbély Ádám a férfi kézilabda NB I újoncánál, a Veszprémi KKFT-nél folytatja pályafutását.
Csodálatos pályafutást zárhatok le – Fazekas Nándor
Csodálatos pályafutást zárhatok le – Fazekas Nándor
Több mint húszévnyi profi pályafutással a háta mögött, tizenegy magyar bajnoki címmel, kilenc Magyar Kupa-elsőséggel, BL-ezüstéremmel és EHF Kupa-győzelemmel a tarsolyában 43 évesen visszavonul Fazekas Nándor, kétszázharminchétszeres válogatott, kétszeres olimpiai negyedik helyezett kézilabdakapus.
„Színpadra viszik” Fazekas Nándor könyvét
„Színpadra viszik” Fazekas Nándor könyvét
A kedden kezdődött balatonfüredi Könyv-Bor-Jazz fesztivál utolsó napján, vasárnap Fazekas Nándor kézilabdázó Első számú második című portrékönyvét is bemutatják.