Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Kalandra fel!

2011. március 20. 2:00 // Forrás: Petőfi Színház/kerikitty.hu
Az előadás zenés utazásra invitál a Föld körül, a gyermeki képzeletet is segítségül hívva. A dalok távoli tájak hangjait hozzák közelebb.

Bérletszünetes előadásként látható a Kalandra fel! című produkció március 20-án (vasárnap) délután három órakor a Veszprémi Petőfi Színházban. Kéri Kitty nagy sikerű, zenés gyermekszínházi darabja remek szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A zenés interaktív játékban a népszerű színésznő mozgalmas, földrészek közötti utazásra hívja a gyerekeket. Útitársa egy kacsa, akit Bartha Tóni bábművész kelt életre. Molnár Tamás és Benkő László zeneszerzőknek köszönhetően a darabban földrészekre jellemző tradicionális dallamok keverednek, így hallhatunk reggae, rap, country, rock, kelta és arab dalokat is. Az előadást óvodáskorú és kisiskolás gyermekeknek, valamint szüleiknek és nagyszüleiknek ajánljuk.

Kéri Kitty első, gyermekeknek szóló albuma 2007 tavaszán jelent meg. A lemez megjelenését követően újszerű gyerekszínházi előadás jött létre Kalandra fel! címmel, amelyben többek között az albumon szereplő dalok hangoznak el. A kaland végére nem csak élményekkel, de egy igaz baráttal is gazdagabbak lehetünk. A dalok tükrözik a távoli tájak zenei világát, ezáltal különböző zenei stílusokkal is megismerkedhet a fiatal közönség.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.