Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Kate McGarry-ék koncertje

2011. március 29. 22:58
A McGarry házaspár dzsesszkoncertjére hív minden érdeklődőt az Eötvös Károly Megyei Könyvtár szerda estére.

Kate McGarry, a Palmetto Records művésze és férje, Keith Ganz gitáros hat éves közös munkája nagy zenei sikereket hozott: négy kritikusok által is elismert albumot, egy Grammy-díj jelölést a legjobb jazz énekes kategóriában, valamint spontaneitással és vidámsággal teli fellépéseket.

Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár és Közművelődési Intézet valamint az Amerikai Kuckó szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt az új Veszprém megyei zenei műhely következő eseményére, ahol a dinamikus duó élő koncertjét hallhatják.

Az este fél hétkor a Kisfaludy-teremben kezdődő műsorban felcsendülnek Irving Berlin és a The Cars, valamint sok más muzsikus és együttes dalai, a stíluspalettáról pedig a keltától a jazzig, a bluestól a bossa nováig szólnak a zenék.

A nők történelmének hónapjára tekintettel olyan dalokat is hallhatunk majd, amelyeket világhírű énekesnők tettek híressé: Billie Holiday, Mahalia Jackson, Betty Carter, Ella Fitzgerald és Joni Mitchell.

A koncert 500 forintos regisztrációs díj ellenében látható, csoportoknak, diákoknak és nyugdíjasoknak kedvezményt adnak a szervezők.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.