Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C

Versíró pályázat

2011. április 10. 21:35
József Attila születésnapján internetes versíró pályázat indul, amely az anyák iránti szeretet és tisztelet fontosságára hívja fel a figyelmet.

Az internetes kampány április 11-től április 28-ig tart, a legjobb alkotásokat május 1-jén közismert személyiségek közreműködésével az anyák tiszteletére szervezett egész napos maratoni versolvasáson mutatják majd be a Kupon Világ szervezői. A versíró pályázat háziasszonyi teendőit Papp Lili szépségkirálynő, a Miss Balaton 2008. verseny nyertese látja el.

Az anyák napjára készülő versekkel április 28-ig lehet pályázni a facebook.com/kuponvilag.hu oldalon. Az anyák napi 5 fős családi wellness utazást a közösségi portálon legtöbb szavazatot kapó alkotás szerzője nyeri meg.

Magyarország 1925 óta ünnepeli az édesanyákat. A világ legtöbb országában megtalálható az édesanyák tiszteletére tartott emléknap. Magyarországon, Portugáliában, Spanyolországban és a Dél-afrikai köztársaságban május első vasárnapján, míg Amerikában, Svájcban és Japánban május második hétvégéjén köszöntik az édesanyákat.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.