Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

Jóféle lovagok

2011. május 5. 19:36
A Gizella Napok kiemelt rendezvénye a városnak. Megkérdeztük az utca emberét, ők részt vesznek-e a programokon.


Szarka Györgyné, nyugdíjas

Szarka Györgyné, nyugdíjas
Alig várom, hogy elmehessek a Gizella Napok programjaira. Itt lakom a belvárosban, így szinte lehetetlen nem belefolyni. Minden programot szeretek, ami ilyenkor zajlik, örülök, hogy van egy ilyen rendezvénye a városnak. Szerintem sokan szeretik, mindenkit érdekel. Hallottam, hogy a Séd-völgyben is lesznek programok, nem voltam még ott a felújítás óta, de azt mondják szép, így lehet, hogy oda is ellátogatok.


Horváth Fruzsina, tanuló

Horváth Fruzsina, tanuló
Még nem tudom, hogy elmegyek-e valamelyik programjára. Tudom, hogy Gizella királyné születésnapját ünnepeljük ezekben a napokban, sok érdekesség is lesz, de nem foglalkoztam még a programokkal részletesen.


Szerepi Kata, tanuló

Szerepi Kata, tanuló
Aktív vagyok, mindenben részt veszek. A Gizella Napok programjai jónak ígérkeznek, de mivel nem veszprémi vagyok, még nem tudom, el tudok-e jönni. Sajnos magáról a rendezvényről nem sokat tudok. A lovagkori játékok biztosan jófélék, a Vastag testvérek koncertje is érdekel.


Szabó József, nyugdíjas

Szabó József, nyugdíjas
Itt lakom a húszemeletesben, minden évben belefolyok ezekbe a dolgokba. Nagyon jó, hogy van Veszprémnek egy ilyen csodálatos ünnepe, mint a Gizella Napok. Minden évben szép műsorokkal emlékeznek meg Gizella királynéról. A Séd-völgy gyönyörű lett, oda is lesétálok majd a lovagi játékok kapcsán.
 

Janni Anikó
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.