Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

Mozdulj rá!

2011. május 17. 14:04
Czanik Balázs fitnessguru most Veszprémbe látogat, hogy a megyeszékhelyen is megmozgassa az embereket.

Czanik Balázs fitnessguru Mozdulj rá! Ingyen Torna sorozata Budapesten már beivódott az emberek tudatába, hetente több ezrek mozognak a programnak köszönhetően együtt. Innen jött az ötlet, hogy csinálnak egy raodshow-t, aminek keretében a vidéken élők egy napig mozoghatnak, mert a sport nem pénzkérdés!

A miskolci és soproni helyszínek után május 21-én, szombaton két teremben, 15 óratípus, sztárvendégek, ajándékok, meglepetések és egy hatalmas buli vár mindazokra, akik ellátogatnak az Egyetemi Sportcsarnokba. A lemezjátszók mögött Dj Louis biztosítja a fergeteges hangulatot, a színpadon Czanik Balázs tart capoeira aerobik bemutatót, a különteremben VV Ildi Belevaló step aerobik óráján vehetnek részt az érdeklődők.

Ellátogat az egyetemre Zámbó Krisztián is, aki egy pár perces fellépéssel kedveskedik a veszprémi tábornak. Az órák között mindenki megtalálja a korának, dinamizmusának, ízlésének megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, hiszen lesz táncos, boxos, eszközös, meditációs, nyújtós, erősítős edzés, a szünetekben pedig a helyi és környékbeli sportklubok műsorai színesítik a programot. Az egész napos egészségügyi mérések mellett táplálkozási tanácsadó, személyi edző és számos szakember segít a sportolni vágyóknak.

Mutassuk meg az országnak, hogy Veszprémben van a legtöbb lelkes, és egészségtudatos ember!

X

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.