Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Debrecenből igazolt kapust a VBKC

2011. május 18. 9:10 // Forrás: Veszprém Barabás KC
A 23 éves hálóőr, Kiss Éva egyéves szerződést írt alá a Veszprém Barabás KC-val. A jövőben meghatározó embere lehet a csapatnak.

A VBKC hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Bulath Anita után újabb játékos érkezik Debrecenből. Kiss Éva jó szezont tudhat maga mögött, de Veszprémben még többet szeretne játszani.

– Egy fiatal, jó képességű játékos érkezik hozzánk, akinek nagy tervei vannak. Nagyon jó szezonja volt, tele van bizonyítási vággyal, jó hozzáállású kézilabdázónak tartom. Sokat kell még dolgoznia, hogy a terveit be tudja váltani, erre lehetőséget fog kapni nálunk. Úgy szerepel a terveinkben, mint egy elsőszámú kapus – mondta Gyurka János, a VBKC mestere.


Fotó: dvsckezilabda.hu

Kiss Nádudvaron született, de Debrecenben kezdett el kézilabdázni, ott küzdötte fel magát a serdülő korosztályból az ifi csapaton át a felnőttbe.

– Szerettem Debrecenben játszani, de fiatal vagyok még, ezért úgy éreztem, hogy váltanom kell. Sok játékra van szükségem, bízom benne, hogy Veszprém ebből a szempontból is jó választás. Több fronton is megkerestek, tavaly már a kapusedzővel beszélgettünk arról, hogy mehetnék Veszprémbe játszani, idén pedig már konkrét ajánlattal kerestek meg. Megítélésem szerint jó csapat lesz jövőre Veszprémben, így lesz lehetőségem a fejlődésre és a bizonyításra. Debrecenben is sokat fejlődtem, de azt is meg szeretném tapasztalni, hogy milyen első számú kapusként bizonyítani. A mostani csapatomnál is kaptam lehetőséget, és úgy érzem, hogy éltem is vele – fogalmazott Kiss Éva, aki nyáron csatlakozik a veszprémi csapathoz.

A VBKC jelenlegi kapusai közül Lengyel Edit jövőre is a Gyurka János rendelkezésére áll, Hoffmann Kitti és Király Annamária pedig távozik a csapattól. Mint arról korábban beszámoltunk, Siófokról is érkezik egy fiatal hálóőr, Hrankai Regina.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.