Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Családi és egészségnap

2011. június 3. 16:02
Az egészséges életmód jegyében a Völgyikút Ház edzői sportbemutatókat tartanak: jóga felnőtteknek, zenés torna gyerekeknek.

Veszprém-Cserháti Társaskör szeretettel vár mindenkit egy csodálatos természeti környezetbe, közös családi nap eltöltésére június 4-én, szombaton 9 órától délután 4 óráig a Völgyikút szabadidőparkba.

A családok között 9 és 12 óra között rendezik meg a petanque-bajnokság (a játékot bemutatja, a bajnokságot irányítja: Drienyovszki János szakosztályvezető). Mindezzel párhuzamosan kézműves- és játszóházban próbálhatják ki a kézügyességüket a kicsik és nagyok, majd 14 órától családi sportvetélkedő veszi kezdetét.

Az egészséges életmód jegyében a Völgyikút Ház edzői sportbemutatókat tartanak: jóga felnőtteknek, zenés torna gyerekeknek.

vehir.hu
további cikkek
Különleges barokk mennyezet- és falképeket csodálhatnak meg a látogatók a veszprémi Érseki Palotában kultúra Különleges barokk mennyezet- és falképeket csodálhatnak meg a látogatók a veszprémi Érseki Palotában Befejeződött a 250 éves fal- és mennyezetképek restaurálása a veszprémi Érseki Palota dísztermében, így Közép-Európa egyik kiemelkedő barokk festőjének, Johann Ignaz Cimbalnak az alkotásait közel eredeti pompájukban csodálhatják meg az érdeklődők. Az Érseki Palota leglátványosabb tereit a mostani hétvégén (szeptember 28-29-én), Szent Mihály-napok alkalmából megnyitja a látogatók előtt a Veszprémi Főegyházmegye. tegnap 13:23 A Veszprémi Érsekség programkavalkádja a Szent Mihály-napi búcsún A Veszprémi Érsekség programkavalkádja a Szent Mihály-napi búcsún Az idei program a papsokai romoknál kezdődik, majd egy tudományos konferenciával és fotókiállítással folytatódik az ünnepi hétvége előtt. 2024. szeptember 25. 17:00 Ezek a programok várnak ránk Szent Mihály-napi búcsún Veszprémben Ezek a programok várnak ránk Szent Mihály-napi búcsún Veszprémben Szeptember 27. és 29. között a veszprémi székesegyház védőszentjének, Szent Mihálynak a napja alkalmából idén is megszervezik a hagyományos búcsút Veszprémben számos programmal a Várban és a belváros több pontján. 2024. szeptember 25. 16:43 A méltányos időskorról szól a Brémai muzsikosok színház A méltányos időskorról szól a Brémai muzsikosok Vasárnap mutatják be az új színházi évad első nagyszínpadi darabját a Veszprémi Petőfi Színházban, ráadásul a Brémai muzsikusokkal rögtön a gyerekeknek kedveznek. 2024. szeptember 25. 11:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.