Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Búcsú a búcsúzoktól

2011. június 10. 13:46 // Forrás: mkbveszprem.eu
Az MKB Veszprém KC szurkolóinak a keddi évzárót megelőzően lehetősége nyílik elköszönni az egyesület négy búcsúzó kiválóságától.

Az MKB Veszprém KC a hivatalos oldalán tájékoztatta szurkolóit, hogy a június 14-ei (keddi) évzárót megelőzően (16 óra után) kinyitják a Veszprém Aréna főbejáratát, ahol a szurkolóknak lehetősége nyílik elbúcsúzni az egyesület négy búcsúzó kiválóságától.

A klub vár mindenkit, aki szeretne egy utolsó kézfogást, ölelést, fotót vagy éppen egy aláírást Dejan Perictől, Nikola Eklemovicstól, Jevgenyij Lusnyikovtól vagy Nagy Kornéltól beszerezni.

Fontos információ, hogy a búcsúra kb. egy óra áll majd rendelkezésre, mert utána a játékosok az évzáró vacsorára mennek.

vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Női kézilabda junior-vb: negyeddöntős a magyar válogatott kézilabda Női kézilabda junior-vb: negyeddöntős a magyar válogatott Az Európa-bajnoki címvédő magyar női junior kézilabda-válogatott negyeddöntőbe jutott a szkopjei világbajnokságon, mivel 31-26-ra legyőzte Norvégiát vasárnap, a középdöntő első fordulójában. 2024. június 23. 20:57 Női kézilabda junior-vb: megnyerte csoportját a magyar válogatott kézilabda Női kézilabda junior-vb: megnyerte csoportját a magyar válogatott Az Európa-bajnoki címvédő magyar női junior kézilabda-válogatott 32-17-re legyőzte szombaton a Koreai Köztársaság csapatát a szkopjei világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában. 2024. június 22. 16:54 Kézilabda BL: a Győr női és a Szeged férfi csapata szabadkártyát kapott kézilabda Kézilabda BL: a Győr női és a Szeged férfi csapata szabadkártyát kapott A címvédő Győri Audi ETO KC szabadkártyát kapott a női kézilabda Bajnokok Ligája következő idényére, a férfiaknál pedig a Szeged indulási kérvényét hagyta jóvá pénteken az európai szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága. 2024. június 21. 13:14 Tiszta lappal Erről jut eszembe… Tiszta lappal Korábban soha nem tapasztalt változássorozat történt rövid idő alatt Veszprém Európa-hírű férfi kézilabdaklubjában. Új ügyvezetővel (dr. Bartha Csaba), új vezetőedzővel (Xavier Pascual), új néven (One), részben új színekben (csak a piros marad), változó játékoskerettel, de a régi helyen kezdi meg hamarosan a felkészülést az új idényre a magyar rekordbajnok. A cél továbbra is változatlan: itthon mindkét trófeát be kell gyűjteni, a Bajnokok Ligájában pedig a minimális elvárás a Final4-ba jutás. 2024. június 20. 22:46

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.