Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sport, szabadidő, egészség

2011. június 29. 9:33 // Forrás: Németh Attila, VEDAC
Július 9-én az egyetemi stadionban sport- és szabadidős programokkal várják a sportkedvelőket a Balaton Bajnokság szervezői.

Idén egy szélesebb látogató kört kielégítő sportesemény lebonyolítására vállalkozott a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprém Megyei Atlétikai Szövetség (VEMASZ). A Balaton Bajnokság városunk legnagyobb hagyományokra visszatekintő sporteseménye, hiszen idén már 53. alkalommal rendezik meg. Ezúttal azonban a korábban megszokott, színvonalas atlétikaverseny mellett sport- és szabadidős programok is szerepelnek a kínálatban.


Az eseményt népszerűsítő sajtótájékoztató

A programok délután kezdődnek és késő estig tartanak. A Balaton Bajnokság hivatalos honlapján már lehet jelentkezni kispályás labdarúgásra és streetballra, valamint az újdonságnak számító mobiltelefon-dobó bajnokságra is. A Veszprémi Röplabda Club játékosaival is együtt röplabdázhatnak az érdeklődők, valamint a futószámok között a VEDAC szervez játékos atlétikai versenyeket a kilátogató családoknak.

A Varázsszőnyeg Fejlesztőközpont jóvoltából fejlesztő játékok, mini trampulin és arcfestés várja a gyerekeket. Az egészséges életmódhoz kapcsolódó programokról a Veszprémi ÉletMag Ház gondoskodik, tanácsadás, előadások és ingyenes foglalkozások várják a kilátogatókat.

A felállított színpadon sportbemutatókat, bűvészelőadást, valamint zenei produkciókat is megtekinthetnek a kilátogatók. Veszprémi kötődésű sportemberek is kilátogatnak a rendezvényre, akikkel beszélgetések keretében lehet közelebbről megismerkedni. A színpad előtt nem maradhat el a vendéglátás, és a nyereményjáték, tombolasorsolás sem.

Az idei Balaton Bajnokságon a sport és a szabadidő aktív eltöltése kapja a főszerepet, érdemes tehát kilátogatni az Egyetemi Stadionba (Wartha V. u. 3.) július 9-én, szombaton.

vehir.hu
további cikkek
SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon SVSE SVSE: hét érem az U18-as magyar bajnokságon Székesfehérváron az U18-as atlétikai magyar bajnokságon vettek részt a veszprémi Sportolj Velünk SE atlétái, akik az elmúlt hétvégén összesen hét érmet szereztek; Derdák Sára duplázott, 1500 m-en és 800 m-en is a dobogó legfelső fokára. 2024. június 19. 20:01 Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek SVSE Legkisebbektől a legnagyobbakig – sűrű a hétvége az SVSE-nek Előfordulnak olyan „hosszú hétvégék”, amikor minden pillanatban történik valami és nincs idő „megállni”. Kapkodjuk a fejünket, hogy éppen hol és mi történik. Ilyen hétvége „íródott” a veszprémi Sportolj Velünk SE számára, amely megszállta péntektől vasárnapig a székesfehérvári atlétikapályát. 2024. június 17. 13:37 Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon Bartha-Kéri Bianka Kéri Bianka két számban is bizonyított a római Európa-bajnokságon A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) atlétája az olaszországi Rómában rendezett atlétikai Európa-bajnokságon 800 méteren, illetve a 4x400 méteres női váltóval is jól szerepelt. 2024. június 12. 9:54 Bartha László nívós kitűntetésben részesült SVSE Bartha László nívós kitűntetésben részesült A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) ügyvezetője Az utánpótlásért-díjat vehetett a Magyar Atlétikai Szövetségtől (MASZ). 2024. június 10. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.