Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Közel a teltházhoz

2011. július 9. 12:05
Mintegy 27 ezer ember van abban a szerencsés helyzetben, hogy a nyár legnagyobb buliján töltse ezeket a forró napokat. Pénteken sem volt hiány koncertekből.

A Heineken Nagyszínpad pénteki programjait hazánk egyik kedvenc koncertzenekara, a KRSA vezette Pannonia Allstars Ska Orchestra nyitotta meg. A Heineken Balaton Sound közönségének tudatos folyadékpótlása ezúttal is kulcsfontosságúnak bizonyult, hiszen az embert próbáló hőség mellett az olyan intenzív ugrálásra késztető produkciók, mint a PASO, könnyedén felemészthetik az ember energiatartalékait.

Big Boi a tegnap esti elsöprő sikert arató Nagyszínpados rázás után kapott lehetőséget arra, hogy megmutassa ő is van olyan nagyfiú, mint Snoop Dogg, aki tegnap bandájával felejthetetlen Balaton-parti éjszakát szerzett nemcsak a műfaj szerelmeseinek, de az összes hallótávolságban tartózkodónak. Nem kellett sokat álmodni, talán egyet,- vagy sokaknak még annyit sem - hogy egy újabb hip-hop guru jelenjen meg a helyszínen, és kezelésbe vegye a Sound közönségét.


Fotó: Balaton Sound/Somay Márk

A londoni vokálakrobata egy éven belül másodjára tette tiszteletét Magyarországon, így aki tavaly igazolatlan mulasztást vétett, idén pótolhatta a lemaradást a Heineken Balaton Sound nagyszínpadán. Mika ugyanis nem csak dalaiban és klipjeiben idézi meg a popzene konfettizáporos, csillogó, musicales, s olykor már-már gyermekien vidám oldalát, de mindezt tökéletesen hozza élőben is. 


Fotó: Balaton Sound/Somay Márk

A bristoli trip-hop színtér egy igazán elit körnek számít a kortárs könnyűzenében, amely mindig friss, autentikus és zsigerekig hatoló hangmintákkal látja el már a kilencvenes évek eleje óta a hangulatzene-függőket. Ennek a körnek a tagja a Portishead is, és mi voltunk olyan szerencsések az idei Soundon, hogy a legendát nemcsak a mítoszokból, hanem test- és lélekközelből is átélhettük.


Fotó: Balaton Sound/Somay Márk

Egyébként már a nyitónapon elfogytak a bérletek, péntektől már csak napijegyeket lehet kapni  A napi látogatószámot – a bent dolgozókkal együtt – 27500-ban maximalizálták a szervezők, ami könnyedén meglehet ma a kora esti órákban, így aki nem akar lemaradni a fesztiválról, ne késlekedjen az indulással.

A félidei fordulás után a harmadik napon is változatlan erővel dübörög tovább az ötödik Heineken Balaton Sound. Ezen a napon a Parov Stelar Band, a Hercules and Love Affair, a Stereo MC's és az Underworld ad koncertet a fesztivál legnagyobb színpadán, de szombaton érkezik Zamárdiba Jeff Mills, Eskmo, Karl Bartos, a The Orb, és Luciano Cadenzás különítménye is.

vehir.hu
további cikkek
Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos Dr. Simon Attilával, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatójával közösen mutatta be Herenden a manufaktúra legújabb porcelán figuráját, a kuvaszt. Az esemény azért is különleges volt, mert idén első alkalommal ünneplik a magyar kutyafajták napját szeptember 27-én. ma 10:37 Különleges barokk mennyezet- és falképeket csodálhatnak meg a látogatók a veszprémi Érseki Palotában kultúra Különleges barokk mennyezet- és falképeket csodálhatnak meg a látogatók a veszprémi Érseki Palotában Befejeződött a 250 éves fal- és mennyezetképek restaurálása a veszprémi Érseki Palota dísztermében, így Közép-Európa egyik kiemelkedő barokk festőjének, Johann Ignaz Cimbalnak az alkotásait közel eredeti pompájukban csodálhatják meg az érdeklődők. Az Érseki Palota leglátványosabb tereit a mostani hétvégén (szeptember 28-29-én), Szent Mihály-napok alkalmából megnyitja a látogatók előtt a Veszprémi Főegyházmegye. tegnap 13:23 A Veszprémi Érsekség programkavalkádja a Szent Mihály-napi búcsún A Veszprémi Érsekség programkavalkádja a Szent Mihály-napi búcsún Az idei program a papsokai romoknál kezdődik, majd egy tudományos konferenciával és fotókiállítással folytatódik az ünnepi hétvége előtt. 2024. szeptember 25. 17:00 Ezek a programok várnak ránk Szent Mihály-napi búcsún Veszprémben Ezek a programok várnak ránk Szent Mihály-napi búcsún Veszprémben Szeptember 27. és 29. között a veszprémi székesegyház védőszentjének, Szent Mihálynak a napja alkalmából idén is megszervezik a hagyományos búcsút Veszprémben számos programmal a Várban és a belváros több pontján. 2024. szeptember 25. 16:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.