Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sorsoltak az európai kézi-kupákban

2011. július 26. 17:24 // Forrás: balatonfuredikc.hu/vehir.hu
Kedden Bécsben kisorsolták a férfi és a női európai kézilabda kupák párosításait. A Füred luxemburgi csapat ellen kezd az EHF-kupában.

LUXEMBURGI ELLENFÉL ELLEN KEZD A FÜRED

Az EHF-kupában a luxemburgi HC Berchem lesz a Balatonfüredi KSE első ellenfele. A párharc első felvonását a Balaton-parton játsszák 2011.10.08-09-én, míg a visszavágóra 2011.10.15-16-án kerül sor.

Ebben a – hivatalosan második – körben 32 csapat vesz részt. (Az első körben nyolc csapat előselejtez.) A harmadik körben a győztesekhez csatlakozik a BL-selejtezőkből hat gárda, a szabadkártyás torna két csapata és az SC Magdeburg, Frisch Auf Göppingen (németek), Fraikin BM Granollers (spanyol), St. Raphael Var Handball (farncia), Skjern Handbold (dán), RK Gorenje Velenje (szlovén), Sungul Snezhinsk (orosz), Pfadi Winterthur (svájci) csapata. Vagyis ebben a körben is 32 csapat versenyez. A hivatalos időpontok: 2011.11.26-27. és 2011.12.03-04. A legjobb tizenhat 2012. februárban folytatja.

A MAGYAR KUPACSAPTOK SORSOLÁSA

Férfiak

KEK, 3. forduló
European University Cyprus (ciprusi)–FTC-PLER

EHF-kupa, 2. forduló:
Balatonfüredi KSE–HC Berchem (luxemburgi)
PAOK (görög)–Tatabánya

Nők

KEK, 3. forduló
Fram (izlandi)–Alcoa FKC
Ferencvárosi TC–Union Korneuburg (osztrák)

EHF-kupa, 3. forduló
BNTU-BelAZ Minszk (fehérorosz)–Váci NKSE
Vardar Szkopje (macedón)–Békéscsaba

BÉRLET- ÉS JEGYINFORMÁCIÓ

A Balatonfüredi KSE elnöksége meghatározta a 2011/2012-es szezon bérlet- és jegyárait, amelyek nem változnak az előző esztendőhöz képest.

A belépőjegyek ára:
- felnőtt belépő 1.200,-Ft/mérkőzés
- diák- és nyugdíjas belépő 800,-Ft/mérkőzés

A 14 év alatti füredi fiatalok ingyen tekinthetik meg a hazai bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzéseket, amelyekkel állóhelyi jegy, illetve az üresen maradó ülőhelyek foglalhatók el.

A bérletek ára:
- felnőtt bérlet 16.000,- Ft/szezon
- diák- és nyugdíjas bérlet 8.000,- Ft/ szezon

A bérlet a tizennégy hazai bajnoki-, a várhatóan két hazai Magyar Kupa- és a hazai EHF-kupa mérkőzésekre érvényes. A bérletekre előjegyzést a fürediek honlapján lévő e-mail címen és telefonszámon lehet tenni.

vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. ma 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). ma 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. tegnap 13:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.