Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Birtokba vette méltó helyét az MKB Veszprém / Pásztor István elköszönt

2008. július 19. 20:51
Csaknem teltház várta a veszprémi kézisek bemutatkozását a Veszprém Aréna megnyitójának második napján. A színvonalas harcművészeti, illetve kosárlabda bemutatót követően a fő műsorszámot az All Star Veszprém - MKB Veszprém KC összecsapása jelentette. A mérkőzés végén Pásztor István búcsúzott a társaktól, és a várostól, hiszen tizenöt sikeres esztendő után Balatonfüredre igazolt.

Ritka pillanatoknak lehetett szemtanúja az impozáns arénába kilátogató nézősereg, hiszen egyszerre két kedvenc, két veszprémi mezben lévő csapat is parkettre lépett. A 1992-es KEK-győztes és a 2002-es Bl-döntős együttesekből összeverbuvált együttes ellenfele az idei szezonban szintén KEK-diadalt és bajnoki címet ünneplő Mocsai-legénység volt. A korábbi sikerkovácsokat Zdravko Zovko–Kaló Sándor edzőpáros irányította, együttesükben többek között olyan korábbi meghatározó játékosok, sztárok szerepeltek, mint Éles, Csoknyai, Perger, Diaz, Saracevic, Zubjuk, illetve Svajlen.

A látványos és szórakoztató elemekkel teletűzdelt összecsapáson a rutin győzedelmeskedett a fiatalok lendületével szemben, a találkozót ugyanis végül 33:30 arányban az All Star gárda nyerte.


A végső sípszó után Pásztor István felé fordult a figyelem, a veszprémi színekben tizenkétszeres magyar bajnok, tizenkétszeres Magyar-kupa győztes, KEK-győztes, BL-döntős klasszist vastapssal búcsúztatta a publikum. Pásztor a 2008/2009-es bajnoki nyitányon ugyan még visszatér a Veszprém Arénába, a szomszédvárak meccsén azonban már a Balatonfüredi KC sorait fogja erősíteni.

A kétszer 25 perces játékrészek szünetében, illetve a meccs végén az Edda frontembere, Pataky Attila szórakoztatta a nagyérdeműt.


Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.