Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Négynapos extrémsporttal turbósított Balaton-parti buli

2008. július 23. 12:34 // Forrás: www.stop.hu
Július 22-én lezárult a Zánkai BalaTONE Fesztivál YouTONE reklámfilm-versenye, melyen a legkreatívabb résztvevők VIP bérleteket nyerhettek a csütörtökön induló és július 27-éig tartó Balaton-parti mega-bulira.
A BalaTONE Fesztivál zsűrije és a Raygun ügynökség szakemberei értékelték a beküldött reklámfilmeket - melyeknek ötletes formában tartalmaznia kellett a fesztivál legfontosabb tulajdonságait: baráti ár, vízpart, jó programok, jó társaság. Az előzetes elvárásoknál sokkal több pályamű érkezet, összesen 50 házi reklámfilm készült másfél hét alatt.

A beküldött spotok közül nem mind felelt meg a pályázati kiírásnak, ám az összes reklámfilm megtekinthető a fesztivál oldalán. Minden elfogadott videó beküldőjét VIP bérlettel jutalmazza a fesztivál, így 25 pályázó ingyenesen léphet be a hajdani úttörővárosban megrendezendő zenei eseményre, ahol a koncerteken túl az extrémsportoké - no meg a vízparté - a főszerep. A zsűri Tóth András minimál-stílusban elkészített ötletét tartotta a legszellemesebbnek. Őt idézve: "gyertek el hozZÁNKA...ZÁNKA...ZÁNKA..", ahol négy napon át földön, vízben és levegőben zajlanak majd az események.

Nappal lesz quadpark, wakeboard-pálya, strandröpi, vizifoci, KONA Kerékpártalálkozó és Fundango Waterjump, este pedig öt színpadon a klasszikus rocktól az underground és urban style együtteseken át a deszkás zenékig több mint száz hazai és külföldi fellépő szórakoztatja majd a bulizni vágyó fiatalokat. Fellép többek között a Beatsteaks (D), a Noisia & Teebee (NL), a The Real McKenzies (USA), a Killa Kela (UK), DJ Vadim (UK), DJ Hyper (UK), a Cagedbaby (UK) a Freeform Five (UK) és a Zion Train (UK), illetve a Tankcsapda, a Quimby, a PASO, a Kiscsillag, a Belga és a Zagar is.
Kintli Tímea
további cikkek
Közösségi terek és közterületek fejlesztése Veszprémben Közösségi terek és közterületek fejlesztése Veszprémben A projekt azonosítószáma: ET-INF-2022/215002 A projekt támogatás összege: 233.546.800,- Ft ma 18:45 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. ma 15:09 Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Miniszteri kitüntetéseket adott át a meteorológiában dolgozó szakembereknek kedden Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a HungaroMet székházában, a meteorológia világnapja alkalmából. A díjazottak között ott van Kovács Győző veszprémi helytörténész, meteorológus, portálunk vendégszerzője is. ma 13:34 A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap vallás A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását. ma 10:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.