2022. május 28.
//
Emil, Csanád névnap

Folytatódik a vénasszonyok nyara

2011. október 4. 13:33
vmeteo.hu
Egészen csütörtökig élvezhetjük a szép időt, péntektől azonban komoly lehűlésre kell számítani, hidegfront érkezik térségünkbe.

Kedden egész nap a napsütés dominál, kellemes októberi napsütésben lehet részünk. A gyenge északnyugati szél jelentősen nem befolyásolja a hőmérsékletet, a csúcs 25 fok körül várható.

Szerdán magas szintű felhőzet jelenik meg az égen, de csapadék ebből nem alakul ki. A hőmérséklet reggel 12°C, délután 24°C körül ígérkezik.

Csütörtökön szintén nem kell csapadékra számítani, az évszakhoz képest meleg lesz. A pénteken érkező hidegfront azonban jelentős lehűlést, szelet és esőt hoz.
 

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.