Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vastaps Szilágyi Tibornak és Perlaki Róbertnek

2011. november 29. 18:47 // Forrás: Petőfi Színház
Kossuth- és Jászai Mari díjas, Kiváló és Érdemes művész, valamint a teátrum Örökös tagja lesz a Vastaps programsorozat következő vendége.

A Vastaps est következő vendégei között üdvözölhetik a nézők Szilágyi Tibor, Kossuth- és Jászai Mari díjas, Kiváló és Érdemes művészt és Perlaki Róbertet, a teátrum Örökös tagját november 30-án (szerdán) délután öt órakor a Veszprémi Petőfi Színházban. A házigazda: Varga Róbert, újságíró.

A műsor célja kötetlen beszélgetés és közönségtalálkozó keretében portrészerűen bemutatni azokat a legendás művészeket, színházi dolgozókat, akiknek neve kitörölhetetlenül összeforr az 50 éves társulat történelmével. Az ő pályafutásukon keresztül érzékeltetni azt, mit is jelent és jelentett számukra a veszprémi színház.

A mostani Vastaps esten közreműködnek: Völgyesi Gyöngyi zenei munkatárs, Gömbös Károly dzsesszzongorista, Farkas István művész-tanár és a Petőfi Színház művészei. 

vehir.hu
további cikkek
Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő, akit sok más kiemelkedő szerepe mellett a Harry Potter-filmekben és a Downton Abbey című történelmi televíziós drámasorozatban nyújtott alakításai révén ismert a világ. ma 17:47 Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos Dr. Simon Attilával, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatójával közösen mutatta be Herenden a manufaktúra legújabb porcelán figuráját, a kuvaszt. Az esemény azért is különleges volt, mert idén első alkalommal ünneplik a magyar kutyafajták napját szeptember 27-én. ma 10:37 Különleges barokk mennyezet- és falképeket csodálhatnak meg a látogatók a veszprémi Érseki Palotában kultúra Különleges barokk mennyezet- és falképeket csodálhatnak meg a látogatók a veszprémi Érseki Palotában Befejeződött a 250 éves fal- és mennyezetképek restaurálása a veszprémi Érseki Palota dísztermében, így Közép-Európa egyik kiemelkedő barokk festőjének, Johann Ignaz Cimbalnak az alkotásait közel eredeti pompájukban csodálhatják meg az érdeklődők. Az Érseki Palota leglátványosabb tereit a mostani hétvégén (szeptember 28-29-én), Szent Mihály-napok alkalmából megnyitja a látogatók előtt a Veszprémi Főegyházmegye. tegnap 13:23 A Veszprémi Érsekség programkavalkádja a Szent Mihály-napi búcsún A Veszprémi Érsekség programkavalkádja a Szent Mihály-napi búcsún Az idei program a papsokai romoknál kezdődik, majd egy tudományos konferenciával és fotókiállítással folytatódik az ünnepi hétvége előtt. 2024. szeptember 25. 17:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.