Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Demjén Ferenc Veszprémben

2011. december 1. 17:51 // Forrás: MTI
Hatvanötödik születésnapja után egy nappal, december 22-én a Veszprém Arénában ad koncertet Demjén Ferenc; az énekes sztárvendége Presser Gábor lesz.

"Rendhagyó koncertről van szó, mert közvetlenül karácsony előtt már nem szoktam fellépni. Pici, azaz Presser Gábor számomra nem vendég, hanem régi barát, gyermekkoruk óta ismerjük egymást, egy iskolába jártunk, később együtt írtunk dalokat" - mondta Demjén Ferenc a csütörtöki veszprémi sajtótájékoztatón.  

Az előadóművész megfogalmazása szerint 65 éves korát a fiatalok "nem veszik figyelembe", mert rengeteg tinédzser, valamint húsz és harminc év feletti fiatal jár a koncertjeire. Hozzátette: valószínűleg azért, mert az évtizedek során egy olyan repertoárt sikerült összeállítania, amelyből mindenki tud válogatni. 

Demjén Ferenc egy kérdésre válaszolva kiemelte, hogy kiváló zenésztársak lesznek a Veszprémi Aréna színpadán, és csaknem húsz éve játszik velük együtt: Menyhárt János gitározik, Závodi Gábor és Vass Attila billentyűzik, Kovács Barnabás basszusgitározik, Solti János dobol, Vincze Tamás ütőhangszereken játszik, Bársony Attila és Demeter György pedig vokálozik. 

Fülöp István, a koncertet szervező Pannon Lapok Társasága marketingvezetője elmondta, hogy az 5500 férőhelyes Veszprém Arénába 7000 ember is befér, ha a játékteret is székekkel töltik meg.

Demjén Ferenc hagyományos évzáró budapesti koncertje december 30-án lesz a Papp László Sportarénában, előtte 27-én Pécsett is fellép.
 

vehir.hu
további cikkek
Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő Elhunyt Maggie Smith brit színésznő, akit sok más kiemelkedő szerepe mellett a Harry Potter-filmekben és a Downton Abbey című történelmi televíziós drámasorozatban nyújtott alakításai révén ismert a világ. tegnap 17:47 Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Herendi kuvasszal ünneplik a magyar kutyafajták napját Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos Dr. Simon Attilával, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatójával közösen mutatta be Herenden a manufaktúra legújabb porcelán figuráját, a kuvaszt. Az esemény azért is különleges volt, mert idén első alkalommal ünneplik a magyar kutyafajták napját szeptember 27-én. tegnap 10:37 Különleges barokk mennyezet- és falképeket csodálhatnak meg a látogatók a veszprémi Érseki Palotában kultúra Különleges barokk mennyezet- és falképeket csodálhatnak meg a látogatók a veszprémi Érseki Palotában Befejeződött a 250 éves fal- és mennyezetképek restaurálása a veszprémi Érseki Palota dísztermében, így Közép-Európa egyik kiemelkedő barokk festőjének, Johann Ignaz Cimbalnak az alkotásait közel eredeti pompájukban csodálhatják meg az érdeklődők. Az Érseki Palota leglátványosabb tereit a mostani hétvégén (szeptember 28-29-én), Szent Mihály-napok alkalmából megnyitja a látogatók előtt a Veszprémi Főegyházmegye. 2024. szeptember 26. 13:23 A Veszprémi Érsekség programkavalkádja a Szent Mihály-napi búcsún A Veszprémi Érsekség programkavalkádja a Szent Mihály-napi búcsún Az idei program a papsokai romoknál kezdődik, majd egy tudományos konferenciával és fotókiállítással folytatódik az ünnepi hétvége előtt. 2024. szeptember 25. 17:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.