Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
16°C
2024. június 16. Jusztin
Veszprém
16°C

Vastaps a veszprémi sikernégyesnek

2012. február 25. 19:09 // Forrás: Veszprémi Petőfi Színház
Halas Adelaida, Módri Györgyi, Kőrösi Csaba és Szeles József színművészek a Vastaps est vendégei a február 27-én, hétfőn 18 órakor a Petőfi Színházban.

A Petőfi Színház kedvelt sikernégyesének szereplése sok meglepetést tartogat. Többek között az is kiderül, milyen kalandos úton került Kőrösi Csaba és Módri Györgyi több mint húsz éve a társulathoz, mit tanult Halas Adelaida Tolnay Kláritól, és miért nem ment el soha más város társulatába játszani a veszprémi születésű Szeles József.

A műsor célja kötetlen beszélgetés és közönségtalálkozó keretében portrészerűen bemutatni azokat a legendás művészeket, népszerű színészeket, színházi dolgozókat, akiknek neve kitörölhetetlenül összeforr az 50 éves társulat történelmével. Pályafutásukon keresztül érzékeltetni azt, mit is jelent és jelentett számukra a veszprémi színház. Közreműködik portrérajzolóként: Farkas István, művész-tanár és Völgyesi Gyöngyi zenei munkatárs. Az est házigazdája Varga Róbert, újságíró.

vehir.hu
további cikkek
Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Breier Ádám, a Lefkovicsék gyászolnak rendezője bizonyult a legjobb elsőfilmesnek, a Bolond Istók pedig a legjobb tévéfilmnek járó elismerést vihette haza a veszprémi Petőfi Színházban tartott szombat esti gálán. ma 15:05 „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet A Magyar Mozgókép Fesztiválon mutatták be az ötvenöt éve alakult Kaláka együttesről szóló másfél órás dokumentumfilmet, noha az is kiderül belőle, nem szeretik, ha a Kaláka szócska után még az ’együttes’ is odakerül, hiszen a Kaláka önmagában is a közös munkára, a szórakozva dolgozásra utal. tegnap 21:45 77 élmény egyetlen éjszaka alatt 77 élmény egyetlen éjszaka alatt Péntek délelőtt jelentették be a jövő hét szombati, Múzeumok Éjszakája programsorozat részleteit a Városházán. Néhány óra alatt olyan gazdag kulturális élményekben részesülhetünk, amire máskor egy teljes év sem lenne elegendő. 2024. június 14. 18:12 Hetedszer is megszervezik Juhannus-napot Hetedszer is megszervezik Juhannus-napot Június 22-én ismét megszervezi a Veszprémi Magyar-Finn Egyesület a hagyományos Juhannus-napot a Kolostorok és Kertekben. Részletes program a cikkünkben. 2024. június 14. 14:13

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.