Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sokan segítettek

2012. február 26. 22:34
Nagysikerű és teltházas jótékonysági estnek adott otthont veszprémi zeneiskola a szociálisan rászoruló fiatalok kirándulásának támogatására.

A négy éve alakult Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű fiatalokért Egyesület és a Csermák Antal Zeneiskola, a nehéz sorsú és szociálisan rászoruló fiataloknak szervezett kirándulás támogatására szervezett jótékonysági estet, szombaton.

Dr. Márfi Gyula érsek, az egyesület örökös tagja, az est díszvendége megköszönte mindazok részvételét, akik meghallották a hívó szót. Nemes ügyet, támogatandó célt szolgálnak, ha segítik a nehéz élethelyzetben lévő fiatalokat.

A szépszámú és támogatásra kész közönség az est folyamán színvonalas produkcióknak tapsolhatott a zeneiskola hangversenytermében. A helyi iskolák diákjai, amatőr művészeti csoportjai, valamit a színművészek örömmel és lelkesedéssel vállalták a felkérést. A házigazda zeneiskola képviseletében Pituk Gábor zongorajátékát, valamint Márkus Júlia, Eszter, Ágnes átélt hangszeres előadását élvezhette a közönség.

A Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió (művészeti vezető: Kiszelyné Czibik Tünde) kiscsoportja és Sövényházi Fruzsina, és Szentes Nóra a stúdió tagja, az Ipari Szakközépiskola tanulója művészi igényű táncprodukciókkal lépett pódiumra. További élmény teli perceket szerzett a közönségnek Szilágyi Keresztény Általános iskola harang együttese (művészeti vezető: Albertné Balogh Márta).

Ticz András, az Ipari Szakközépiskola tanulója versmondásával, Farkas Boróka, Szűcs Boglárka Szerdahelyi Boldizsár a Padányi iskolából népdalcsokrot előadva járult hozzá az est sikeréhez.

A jótékonysági esten hangulatos összeállítással léptek még fel a Petőfi és a Pannon Várszínház művészei, valamint Hatás Andrea, az est háziasszonya is.

Molnár F. Roland, az egyesület elnöke elmondta, hogy az a 36 veszprémi fiatal, akiknek szerették volna felajánlani a március 15-17 között, Szegedre és a környékére szervezett kirándulás lehetőségét, köszönhetően az est bevételének, már biztosan részt tudnak venni a kiránduláson.

Lambert Zsuzsanna
művészeti igazgatóhelyettes
Csermák Antal Zeneiskola 

vehir.hu
további cikkek
A harmadik VIFI-FESZT-tel is jótékonykodott a Veszprémi Petőfi Színház A harmadik VIFI-FESZT-tel is jótékonykodott a Veszprémi Petőfi Színház Szombaton rendezték meg a Veszprém Vármegyei Ifjúsági Fesztivált (VIFI-FESZT), ahol fiatal tehetségek léptek színpadra, hogy megmutassák, mit jelent számukra a művészet! A tehetségek megmutatkozása jótékony célt is szolgált, hiszen a segítés a teátrumnak rendkívül fontos. tegnap 22:07 Dolce far niente – Az olasz és magyar ízek fúziója a Wine and Gourmet Fesztiválon Dolce far niente – Az olasz és magyar ízek fúziója a Wine and Gourmet Fesztiválon Dolce far niente – olaszul annyit tesz, mint „az édes semmittevés”. Az olaszok mesterei annak, hogy erőlködés nélkül halmozzák az élet élvezeteit; mondhatni, ez a vérükben van. Most az ő segítségükkel mi is kapunk egy hétvégét, hogy a Wine and Gourmet Fesztivál formájában előcsalogassuk a bennünk rejlő olaszt, és megmutassuk, hogy mi, magyarok, legalább annyira tudjuk élvezni az életet. tegnap 11:34 Rekord hallgatói számmal indul a Veszprémi Érseki Főiskola éve Rekord hallgatói számmal indul a Veszprémi Érseki Főiskola éve Megnyitotta 2024/2025-ös tanévét a Veszprémi Érseki Főiskola. Az intézmény évről-évre egyre népszerűbb a hallgatók körében, erre most is rámutattak a számok. Az évnyitón ünnepélyesen is üdvözélték a gólyákat, összesen kétszáznegyven új hallgatóval indul az év. 2024. szeptember 6. 14:59 Film és kiállítás 1989 emlékére a FOTON-ban Foton Film és kiállítás 1989 emlékére a FOTON-ban Európa sorsfordító évét, 1989-et dolgozza fel Szalay Péter, NINCS PARANCS! című dokumentumfilmje, amely a rendszerváltás 35. évfordulója alkalmából lesz látható a FOTON Audiovizuális Centrumban szeptember 19-én. A vetítés ingyenes, csupán regisztrálni kell rá. 2024. szeptember 6. 11:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.