Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sokan segítettek

2012. február 26. 22:34
Nagysikerű és teltházas jótékonysági estnek adott otthont veszprémi zeneiskola a szociálisan rászoruló fiatalok kirándulásának támogatására.

A négy éve alakult Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű fiatalokért Egyesület és a Csermák Antal Zeneiskola, a nehéz sorsú és szociálisan rászoruló fiataloknak szervezett kirándulás támogatására szervezett jótékonysági estet, szombaton.

Dr. Márfi Gyula érsek, az egyesület örökös tagja, az est díszvendége megköszönte mindazok részvételét, akik meghallották a hívó szót. Nemes ügyet, támogatandó célt szolgálnak, ha segítik a nehéz élethelyzetben lévő fiatalokat.

A szépszámú és támogatásra kész közönség az est folyamán színvonalas produkcióknak tapsolhatott a zeneiskola hangversenytermében. A helyi iskolák diákjai, amatőr művészeti csoportjai, valamit a színművészek örömmel és lelkesedéssel vállalták a felkérést. A házigazda zeneiskola képviseletében Pituk Gábor zongorajátékát, valamint Márkus Júlia, Eszter, Ágnes átélt hangszeres előadását élvezhette a közönség.

A Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió (művészeti vezető: Kiszelyné Czibik Tünde) kiscsoportja és Sövényházi Fruzsina, és Szentes Nóra a stúdió tagja, az Ipari Szakközépiskola tanulója művészi igényű táncprodukciókkal lépett pódiumra. További élmény teli perceket szerzett a közönségnek Szilágyi Keresztény Általános iskola harang együttese (művészeti vezető: Albertné Balogh Márta).

Ticz András, az Ipari Szakközépiskola tanulója versmondásával, Farkas Boróka, Szűcs Boglárka Szerdahelyi Boldizsár a Padányi iskolából népdalcsokrot előadva járult hozzá az est sikeréhez.

A jótékonysági esten hangulatos összeállítással léptek még fel a Petőfi és a Pannon Várszínház művészei, valamint Hatás Andrea, az est háziasszonya is.

Molnár F. Roland, az egyesület elnöke elmondta, hogy az a 36 veszprémi fiatal, akiknek szerették volna felajánlani a március 15-17 között, Szegedre és a környékére szervezett kirándulás lehetőségét, köszönhetően az est bevételének, már biztosan részt tudnak venni a kiránduláson.

Lambert Zsuzsanna
művészeti igazgatóhelyettes
Csermák Antal Zeneiskola 

vehir.hu
további cikkek
Folkdélutánt rendeztek Tésen Tés Folkdélutánt rendeztek Tésen Koncertdélutánt és táncházat szervezett szombaton a Múlttal a Jövőért Egyesület Tésen. tegnap 13:07 Koncept a hatvanas évekből Koncept a hatvanas évekből Attalai Gábor munkáiból nyílt kiállítás a Dubniczay-palotában pénteken. 2024. február 24. 21:24 A veszprémi várnegyed egyik legkülönlegesebb műtárgyát ismerhetik meg a látogatók Work in progress A veszprémi várnegyed egyik legkülönlegesebb műtárgyát ismerhetik meg a látogatók Különleges helyszínt fedezhetnek fel a Veszprémi Érsekség Work in Progress programsorozatának résztvevői. Február 24-én és 25-én, az idegenvezetők világnapja alkalmából szervezett „sisakos túrán” az érdeklődők megtekinthetik a Szent Mihály Főszékesegyház altemplomát, valamint a 18. század egyik legnagyobb hatású veszprémi püspökének monumentális barokk síremlékét, amelynek restaurálása idén vette kezdetét. 2024. február 22. 16:55 Az Európa Kulturális Fővárosa program eredményeit is felmérik Veszprémben Az Európa Kulturális Fővárosa program eredményeit is felmérik Veszprémben Háromhetes, 1200 fős, nagyszabású felmérés indul e héten Veszprémben, amely a város elmúlt hét évének változásait, kiemelten a VEB2023 EKF program hatásait kutatja. A 2017-es széleskörű vizsgálatra alapozott reprezentatív kutatás egyik célja, hogy kiderüljön, miképp látják a veszprémiek saját városukat, annak változásait, fejlődését, élhetőségét. 2024. február 21. 15:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.