Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 9. Natália
Veszprém
0°C
2023. december 9. Natália
Veszprém
0°C

Hajrá Győr!

2012. március 12. 14:29
A Győri Audi ETO KC április 7-én, szombaton 16 órakor a Veszprém Arénában játssza a BL-elődöntő visszavágóját az Oltchim Valcea ellen.


Kelecsényi Ernő

Az Arénában hétfőn délelőtt tartott sajtótájékoztatón Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke ismertette: ezért döntött így az egyesület vezetősége, mert megfelelő körülményeket akarnak biztosítani az elődöntőhöz. Egyrészt meg kívánnak felelni a női kézilabda Bajnokok Ligája nívójának, másrészt nagyon fontos, hogy a Veszprém Arénában legalább kétszer annyi ETO-szurkoló buzdíthatja csapatát, mint a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban. Az elnök kiemelte: köszönettel tartozik Veszprém városának és a Veszprém Aréna munkatársainak, ugyanis kitűnő partnerként megkönnyítik a feladattal járó munkákat.


Porga Gyula

– A Veszprém Aréna megépítésekor éppen az motivált bennünket, hogy ilyen és ehhez hasonló szintű rangos sporteseményeket láthasson vendégül Veszprém. A Győri Audi ETO KC vezetésének döntését szívből üdvözöljük, és mindent elkövetünk azért, hogy biztosítani tudjuk az európai színvonalú kiszolgálást, és szurkolunk, hogy ne csak az elődöntőt, hanem a döntőt is Veszprémben játszhassa a Győri Audi ETO – mondta Porga Gyula, Veszprém polgármestere.

A megállapodást megpecsételő ünnepélyes kézfogás után Kiss Lajos, a Győri Audi ETO KC klubmenedzsere számolt be a jegyárusítást érintő részletekről.


Kiss Lajos

Az április 7-i meccsre három szakaszban juthatnak jegyhez az ETO-szurkolók. Jövő hét keddig a bérletesek, az azt következő 5 napban a bérlettel nem rendelkező győri lakosok vehetik meg személyesen belépőiket a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A bérletesek kizárólag saját részükre vásárolhatják meg jegyüket, a bérlettel nem rendelkezők pedig (győri) lakcímkártyájuk felmutatásával személyenként két belépőhöz juthatnak. Mindkét esetben 10 000 Ft helyett 8000 Ft lesz a jegy ára. Az esetlegesen megmaradó belépőket március 26-tól lehet megvásárolni – szintén személyesen a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. Ezen felül a klub a jegyet vásárló győri szurkolók számára kedvezményes, 1000 forintos buszos utazási lehetőséget biztosít. (A részletekről bővebb információt a klub telefonos információs vonalán lehet megtudni: +36/20/2511-665.)

Még nem dőlt el, mennyi edzést tart az Arénában a Győri Audi ETO KC. Április 5-én, csütörtökön biztosan itt mozgatja meg a lányokat Karl Erik Böhn, de elképzelhető, hogy már április 4-én is itt edzenek az ETO kézilabdázói. Az viszont biztos, hogy a remélt továbbjutás után a BL-döntőt is Veszprémben játssza a Győri Audi ETO.

Addig is: jó meccseket, szép gólokat! Hajrá Győr!
 

Szaksz Balázs
Kovács Bálint
további cikkek
Golovin: precíz játék kell a svédek ellen női kézilabda-válogatott Golovin: precíz játék kell a svédek ellen Golovin Vlagyimir szerint a magyar női válogatottnak amellett, hogy mentálisan erősnek kell lennie, precíz kézilabdára lesz szüksége szombaton a svéd csapat ellen a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. ma 11:19 Golovin: Szemerey reálisan nézve már nem lesz bevethető női kézilabda-válogatott Golovin: Szemerey reálisan nézve már nem lesz bevethető Nem súlyos a sérülése Szemerey Zsófiának, a magyar válogatott kapusának, ám várhatóan már nem léphet pályára a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokságon. tegnap 14:02 Új okosrendszer könnyíti meg a parkolást a belvárosban Új okosrendszer könnyíti meg a parkolást a belvárosban Az új parkolási rendszer a VKSZ Zrt. beruházásában készült, amely lényegesen megkönnyíti az autósok mindennapjait, és egyben nagy lépés a környezetbarát közlekedés felé is. A városban kialakított rendszernek köszönhetően 19 helyszínen 47 kamera, két perces frissítési idővel ad pontos információkat a szabad parkolóhelyek számáról.   tegnap 21:50 Az EKF nem az egyetlen volt - újabb európai címek Veszprém célkeresztjében Porga Gyula Az EKF nem az egyetlen volt - újabb európai címek Veszprém célkeresztjében Évértékelő sajtóreggelit tartott Porga Gyula polgármester, ahol viszont az EKF „termelési jelentése” helyett sokkal több szó esett a 2023 utáni időszakról, közte új célokról és címekről, amik Veszprém célkeresztjében vannak. tegnap 11:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.