Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
14°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
14°C

Iszlai Bence Szombathelyen folytatja / Veszprémből igazolt az NB I-be az utánpótlás válogatott játékos

2008. szeptember 1. 16:52 // Forrás: haladasfc.nyugat.hu
Iszlai Bence négy évre szóló profi szerződését írt alá a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatához. A Veszprém sajátnevelésű játékosa már korábban megegyezett a Haladással, azzal a feltétellel, hogy ha augusztus 31-ig külföldre tud igazolni, akkor a zöld-fehérek nem gördítenek akadályt a távozása elé. Miután Iszlai nem igazolt el, szeptember 1-jétől négy évig az élvonalban szereplő Haladás játékosának mondhatja magát.

Iszlai az idei U19-es Európa-bajnokságon hívta fel magára a figyelmét, ahol újoncként meghatározó játékosa lett a végül bronzérmet szerző gárdának. A Szombathelyi Haladás keretében egyébként ezzel már öt olyan labdarúgó van, aki tagja az U19-es válogatottnak.


Az idei utánpótlás seregszemlén is bátran játszott

A nyáron az NB I-ből több csapat is megkeresett, de számomra a szombathelyiek ajánlata volt a legszimpatikusabb. Előzetesen csak jót hallottam a Haliról. Ma délelőtt aztán bemutatkoztam a csapattársaimnak is és tényleg barátságos, nagyon segítőkész volt velem mindenki. Remek játékosok alkotják a csapatot és a körülmények is szuperek. Abszolút pozitívak tehát az első benyomásaim. Szeretnék minél előbb bemutatkozni az NB I-ben, úgy érzem azonban, hogy ez még hónapok kérdése. – nyilatkozta Iszlai a csapat hivatalos portálján.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.