Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
17°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
17°C

Bravúros továbbjutás a ZTE ellen!!! / Magyar Kupa, 3. forduló: Veszprém FC - ZTE FC 2-1 (0-1)

2008. szeptember 3. 17:28
Óriási meglepetésre 2-1 arányban legyőzte a hazai pályán játszó Veszprém FC az élvonalbeli Zalaegerszeg gárdáját a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában. A vendég zalaiak az első félidőben Pekic révén megszerezték a vezetést, a Veszprém azonban Marosvölgyi Tamás duplája révén a második játékrészben fordítani tudott. Az NB III-as VFC győzelmével bejutott a legjobb 32 közé, míg a ZTE búcsúzott a további küzdelmektől.

Veszprém FC - ZTE FC 2-1 (0-1)
Veszprém, 300 néző, vezette: Kovács G.

Veszprém: Varga T. - Grósz, Pálfi, Bognár P., Miskei - Tatai (Petneházi), Garai, Boromisza - Czvetkó (Babos), Finta - Marosvölgyi.
Edző: Orbán Tamás, Pető Tamás.
Zalaegerszeg: Pogacsics - Kocsárdi, Miljatovic, Botis, Szamosi - Zsömlye (Davidov), Máté, Sluka, Kottán (Pavicevic) - Pekic, Balázs (Tóth Z.)
Edző: Supka Attila.
Gólszerzők: Marosvölgyi 59., 85., ill. Pekic 38.
 
A mérkőzés két hőse a számtalan ziccert hárító hazai kapus, Varga Tamás, illetve a két gólt szerző Marosvölgyi. Mellettük természetesen az egész veszprémi csapat dicséretet érdemel.
 
Nem csak a Zete botlott alacsonyabb osztályú riválisával szemben. Kikapott, így nem folytathatja a szereplést az idei kiírásban a Paks és a Nyíregyháza sem. Alaposan megizzadtak a fővárosi csapatok is, a Honvéd csak a hosszabbításban vívta ki a továbbjutást, a Ferencváros és az Újpest pedig büntetőrúgásokat követően kvalifikálta magát a következő fordulóba.

Zatkalik Dávid
további cikkek
Egyenlített a Sopron a Veszprém elleni bronzpárharcban Veszprém Kosárlabda Klub Egyenlített a Sopron a Veszprém elleni bronzpárharcban A házigazda SMAFC 1860 Soproni Egyetem csütörtök esti sikerével egyenlített a Veszprém Kosárlabda Klub ellen az NB I/B zöld csoport bronzcsatájában. ma 21:44 Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott 33-26-ra győzött Litvániában a jövő évi világbajnokság selejtezőjének első mérkőzésén. ma 19:41 Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Telekom Veszprém Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Dr. Csík Zoltán vezérigazgató a Vehírnek csütörtökön adott exkluzív videóinterjújában elmondta, az idény végéig biztosan az Ilics, Gulyás páros irányítja a Telekom Veszprém együttesét. Elmondta, hogy Sevinger Zsolt tizenöt év után távozott a klubot működtető gazdasági társaság cégvezetői posztjáról. Ugyancsak elhangzott, hogy a sportegyesülethez került a Veszprém Aréna vagyonkezelési joga. ma 17:55 Tíz év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság az unokaöccsét és szomszédját megkéselő férfit Tíz év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság az unokaöccsét és szomszédját megkéselő férfit A Veszprémi Törvényszék több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt tíz év fegyházbüntetésre és tíz év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte – első fokon – azt a 61 éves veszprémi férfit, aki késsel többször megszúrta az unokaöccsét és szomszédját. ma 14:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.